Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Téged is csúnyáztak már le...

Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (

Figyelt kérdés

Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(

régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(

Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(

2011. máj. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
100%

Én is hallottam vissza h jajj de csúnya ez a csaj...

De tudod mit?Sz*rd le..

Nézzenek a tükörbe senki sem tökéletes..

2011. máj. 11. 15:21
 2/53 anonim válasza:
51%
Ha valaki igazán csunya figyelembe sem veszik! A kissrácok annak szoktak beszólni ilyeneket aki tetszik!:-)
2011. máj. 11. 15:22
 3/53 anonim ***** válasza:
76%
Igen. :) Mondták, kamaszkoromban. Aztán rá pár évre kiderült egy véletlen folytán, hogy az a fiú teljesen belém volt esve ,csak nem mert hozzám közeledni. Az osztálytalálkozón (15 évesen) tisztáztuk is ezt a régi szitut.. azt mondta, azt várta, hogy rávágok valami vagányat, és majd így kialakul köztünk valami... De én köpni-nyelni se tudtam a meglepetéstől akkor, és megutáltam őt akkor. Persze ez az évek múlásával csak egy "sztorivá" szelidült :) Amúgy meg nem vagyok csúnya... :))
 4/53 anonim ***** válasza:
80%
Ebben a korban mikor hallgatunk a fiukra? Unatkoznak, nagy pofajuk van. Egyedul lenne, nem merne mondani. Tobben vannak, rogton "batrak" lesznek, cool-nek erzik magukat. Par ev mulva rajonnek, hogy milyen gaz voltak.. Jol tetted, hogy ignoraltad oket, mast nem is erdemelnek.
 5/53 anonim ***** válasza:
91%

Velem is volt ilyen fiú is mondta meg lány is.

Igazából rosszúl esett de próbálok nem erre koncentrálni.

Nem vagyok egy szépség ezt aláírom, de azért legalább emberibb vagyok én sosem csinálnék ilyet,hogy így ismeretlenül valakit leszóljak. Elég nagy bunk.óság. Hiszen bennük is van temérdek hiba de magukba bezzeg nem tudnak nézni.

2011. máj. 11. 15:23
 6/53 anonim válasza:
100%
Óh,ne foglalkozz ilyen hülyékkel akik az úton beszólnak!
 7/53 anonim ***** válasza:
93%

FromOz teljesen jól látja a helyzetet. Valahogy csak ki kellett tűnni egy ökörnek a 4-5 közül. És milyen cool volt már ez a beszólás, nem?!!! Szegény srác, aki csak így tud (mer) érvényesülni...

Nem kell ezzel foglalkozni, amúgy meg tutira nem vagy csúnya, mert a csúnyákhoz nem szoktak szólni :)

8/53 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekkel tényleg ne foglalkozz, bár gondolom h rosszul esik, de fogadjunk h ezek olyan tipikus "vagány srácok" voltak -.-
 9/53 anonim ***** válasza:
69%

Bezony csúnyáztak:)

Ráadásul le is írták, egy barátságfüzetbe, ami körbement a végzős nyolcadikosok között, egy iskola látta.

Akkor azt hittem, h vége a világnak, azóta szépültem:)))

De komolyan, tényleg nem voltam valami húde szép kiskamasznak, de kinőttem magam, most harminc évesen, egy gyerek után, pedig kifejezetten szép vagyok:)))

Legalábbis a férjemnek mindenképp:))

Ne aggódj, egyébként eszembe jutott egy régi film, Rózsa Sándorról szól, abban volt egy jelenet, lóról leszólt a lánynak, h hibecsúf, (hű de csúf), ezt azért tette, mert teszett nek a lány.

Innen is nézheted a dolgokat.:)

Hány éves vagy egyébként?

2011. máj. 11. 15:24
 10/53 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 19 vagyok amúgy, tudom nem kellene velük foglalkozni, de annyira rossul esnek az ilyen beszólások:(
2011. máj. 11. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!