26 éves édesanyaként mit tehetnék, hogy "anyukásabban" nézzek ki? Vagy jó ez így szerintetek? Kép lent
Tényleg írtó aranyosak vagytok! :) És szerintem ígyis anyukás vagy, nem kell semmin sem változtatni. Most éppen nagyon irigy vagyok a bőrödre, hogymilyen szép sima és egyenletes. :D Szépek vagytok!!
16/L
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. A szememet szerencsére örökölte a kis manóm. :) Ezt az egyet kívántam, a többi lehetett az apjáé. :D
16 éves lány, egyáltalán nem hibátlan a bőröm, ahol a hajam takarja, ott sajnos eléggé heges az a rész mindkét oldalon. :) Régen nagyon csúnya, pattanásos voltam, ráadásul pultosként dolgoztam, elég sokat ártott a füst is a bőrömnek. Használtam egy csomó kencét, de csak rontottam a helyzeten. Aztán elkezdtem használni a Baba szappant meg a Nivea kék tégelyes krémjét, és az helyrevágta a dolgokat. Közben jött a picur is, szedek fogamzásgátlót, meg gondolom a korral is jár az, hogy mostanra nincsenek pattanásaim. Csak sajnos a hegek megmaradtak, és nem is fognak eltűnni. :(
13:06 -os, a hajamat most fogom barnásra átfestetni, volt egy korszakom, amikor nagyon tetszett a vörös, de most fokozatosan szeretnék sötétbarnába átmenni.
Az anyukásat úgy értettem, hogy ... hát nem is tudom, olyan furán érzem magam pl. a játszótereken, amikor más anyukákkal találkozom, őket valahogy érettebbnek látom, mint saját magamat. Bár lehet, hogy csak én gondolom így. :)
Úúúúristen, milyen gyönyörű gyönyörű gyönyörű szemeid vannak^^
Miért akarnál anyukás lenni? Egy gyönyörű nő vagy, örülj neki, hogy nem vagy olyan tipikus anyukás.
Ja, és a kisfiad is ari:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!