Szerintetek melyik nő a szebb?
Figyelt kérdés
Megan Fox
Odette Yustman
2011. márc. 4. 16:41
1/34 A kérdező kommentje:
Nemzetközi fórumokon is fejtörést okoz e kérdés a szavazók körében. Lássuk, hogyan vélekedünk mi, magyarok!
2011. márc. 4. 16:42
2/34 anonim válasza:
Mindkét nő gyönyörű szép. De ha mindenképpen kellene valakit mondanom, akkor a második.
4/34 anonim válasza:
Odette Yustman.
Megan Fox is szép, de nekem túl mű. Odette természetesebb, és gyönyörű.
5/34 A kérdező kommentje:
Kicsit csalódott vagyok; azt gondoltam, többen fognak írni, már csak azért is, mert két gyönyörű nőről van szó, nehéz választani közülük.
A 3 szavazat alapján eddig 2-1 Odette-nek. Legyen 3-1: bár nehéz szívvel, de én is rá szavazok.
2011. márc. 4. 18:21
6/34 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mindkét nő rettentően szép.
De inkább Megan :).
7/34 anonim válasza:
Megan olyan vadmacskásabb.:D
Odette is gyönyörű szép!
De én mégis Megant választom:)
8/34 anonim válasza:
Szerintem is Megan, ő szexisebb :)
De valóban gyönyörűek, én is szeretnék majd így kinézni.
9/34 anonim válasza:
Nagyon szépek mind a ketten. Szerintem Megan egy kicsit szebb, de Odette is gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!