Mien vagyok? Vélemény?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 14:13
2/37 anonim válasza:
egy átlagos lány.Se csúnya,sem kifejezetten szép.
Semmi baj nincs veled.
4/37 A kérdező kommentje:
Az utolsó az aranyos :D Azért köszi:)
Sztetek mit változtassak? : o
Kort nemet irjatok:)
2010. nov. 2. 14:27
6/37 anonim válasza:
Tipikus kis tinilány,aki nem tud/akar helyesen írni,magát fényképezgeti a tükörben,és a nevét mindig íí-vel és hhh-val fejezi be.Én az ilyen csajokra csak annyit mondok hogy tömeglány,az átlag alatt.Bocs,de szerintem nincs benned semmi szépség.
8/37 anonim válasza:
Hát...hogy mondjam illetve, hogy írjam? Eléggé lófejed van. Bocsi nem akartalak megsérteni.. Az alakod rendben van szerintem.
Egyébként az én véleményem az, hogy nagyon ronda balettcipőt zoknival felvenni. Igénytelen..
L
9/37 A kérdező kommentje:
Először is a nevemet úgy irom ahogy akarom, különben is egy becenév.
A második meg rendben ez egy vélemény, de nálam rondábbak is vannak és egy véleményt normálisan is el lehet mondani:)
Thx. a véleményt.
És nincs rajtam zokni a balerina cipőnél -.-
2010. nov. 2. 15:59
10/37 anonim válasza:
Már bocsika,de értelmes NŐVEL(18 felett)nem igen találkozol aki a becenevét,nevét mindegy hogy milyét úgy írni ahogy ti kamasz lányok szoktátok.Szép is lenne,ha ők is úgy csinálnák.Nem tudom mi abban a válaszban nem normális,pedig még csúnyát se írt.Te kérdezted a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!