Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz ez az állitás? (kérdésem...

Igaz ez az állitás? (kérdésem rövid)

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy Floridában nagyon minőségi áruk vannak.(Ruha,Cipő,stb.)

És nem csak minőségük jó, hanem kinézetre is nagyon különleges és divatos cuccok vannak!

A vaterán láttam pár cipőt és ruhát amit állitólaag Floridából hoznak be. A képeken látható termékek tényleg fantasztikusan elnyerik tetszésem de a minőségük is lehet ilyen jó?(mert az áruk nem egy olcsóság:D)

2010. okt. 3. 13:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Legtöbb ruha márkája: Hot Miami Style! vélemények?:)
2010. okt. 3. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nálunk is vannak ilyen jó ruhák minőségileg, sok európai márka jó, bőven lehet válogatni, ráadásul még az áruk is megfizethető. Pl. itt ez az Ed Hardy is, jó, meg minden, de annyira hamisítják, hogy hiába veszed meg 20-30 ezerért, az átlagember egyrészt úgysem ért hozzá, megrészt pedig simán hiheti, hogy a sarki kínaiban vetted. Kb. olyan, mint az LV táskák hamisítása. Ja és nem az amcsik sz@rták a spanyol viaszt. De ha van pénzed, akkor rendelj, majd kiderül, milyen a minősége. Bár ha igazi amerikai márka, akkor biztos, hogy jó. :)
2010. okt. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!