Lányok, fiúk! Intim szőrtelenítéshez az elektromos borotva bevált?
Nem azt szeretném tudni, h nektek mi vált be, hanem, h az elektromosat szeretitek-e! Ilyen fajtákra gondolnék:
Gyanta, epilátor kizárva, a krémtől és a pengés borotvától meg folyton kipattogzom.
Van egy olyan borotvám, aminek a szára végén egy hajnyíró alakú rész van. Na azzal meg az a probléma, h megvágtam vele magam. A puhább területeken becsípi a bőrt.
Ezért is gondoltam az ilyen, szitás fejűekre. Meg azt is hallottam, h ez nem nyírja le teljesen, egy pici borostát hagy, és én annak örülnék. Igaz ez?
A szitás borotvákkal is meglehet vágni a bőrt? Gondolok itt az olyan részekre, ahol nem lehet kifeszíteni rendesen. Vagy ezzel lavírozhatnék bátran?
Kínlódjatok csak, megérdemlitek, ez a véleményem.
De ha már mindenképpen akarod, az elektromos borotva sokkal jobb, mint a hagyományos.
Én fiú vagyok, csak annyit tudok, hogy megvágni magad gyakorlatilag lehetetlen vele. Ha akarnád, sem sikerülne.
Egy minimális, alig érzékelhető borosta pedig valóban megmarad vele.
Kedves 10:59! Ez nem a kínlódásról és a megérdemlésről szól. Puszta higiénia! A szőr a bacik lakhelye. Képzeld el 5-10centiben mennyi élhet!
És csak mellesleg, de Te inkább a dzsungelharcosra szavazol??? De ez 18-as karikás téma, úgyhogy csak egy igen v. nem, és túltárgyaltuk!
Dzsungelnyuszómuszó puncedli szerintem szép, mint undorító!
:)
28F
Ne haragudj, nem akartalak megsérteni vele, csak elmondtam a véleményem.
Azért ha évezredekig jó volt szőrösen, most sem lenne belőle semmi baj. Én nem engedném a feleségemnek borotválni, ha akarná sem.
Ha nekem nem hinnéd el, kérdezd meg a szüleidet.
És teljesen természetesen torzomborzos a puncija? Bikinivonalban sem szedi le?
Az elég ritka!
De én is így vagyok vele, hogy sokkal izgalmasabb egy szép természetes szőrös punci, mint a kopasz!
Vegyétek már tudomásul, hogy az utolsó 10-15 évet leszámítva, soha, senki nem borotválta a nemiszervét.
A bikinivonalat sem.
A strandon a bikiniből kilógott a szór.
ÉS EZ ÉSZVESZTŐEN EROTIKUS VOLT.
A maiak irigykednének, ha tudnák mennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!