Mit gondoltok a Labelloról?
Figyelt kérdés
Mennyire egészséges?
Tartósítószert tartalmaz?
Neked milyen/ek vannak?
Főleg az ANGEL STARra vagyok kíváncsi^^ Köszönöm.
2010. szept. 9. 16:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem jó, nekem csak még jobban kiszáritja a számat..
2/8 anonim válasza:
nekem is, amint hozzászokott és pl. elfelejtettem felkenni már is kiszáradt, vegyél a johnsontól bebe-t, abból is vannak nagyon jók, nekem pl. gyöngyházfényű van :)
3/8 anonim válasza:
Drága.
Vegyél inkább a DM-ben Baleásat.
Volt egy zöld, kamillás Labello-m, semmivel sem tudott többet, mint egy DM-es darab.
Most a Baleás citromosat használom.
Színtelen, illatos, és finom.
4/8 anonim válasza:
nekem is szarrá szárította a labello én nem is használok ajakápolót a szájfény meg a ruzs nekem ugyanugy ápolja meg még simább lesz a szám tőle
5/8 anonim válasza:
jobban szétrepedt a szám de leirtam már. :D
vegyél inkább gyógyszertárit...
6/8 anonim válasza:
Nekem van Labellóm, de szörnyű. Csak még jobban kiszárítja a számat. Én is azt javaslom, hogy vegyél gyógyszertárban, közönséges, szagtalan szőlőzsírt lehet kapni kb. 200-ért. Árulnak illatosítottat is, az 500 körül van.
7/8 anonim válasza:
nekem naon jó igaz nem olcsó de kettő van a melóhelyemen meg a kabátomba,nekem rózsaszín van,nem tudom hogy van e benne tartósítószert,vagy h egészséges e de nekem beválik.avonos is volt de az nem jó.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!