Ha minden nap megeszek egy kocka élesztőt (50 gramm) az mennyira hatásos pattanások ellen?
Sajnos tele van velük a mellkasom, a vállam és a hátam.
Az arcomon alig jönnek ki...
Te jó ég meg ne egyél egy egész kockát!!! Egy körömnyi bőven elég!
Amúgy talán hatásos, talán nem. Ha genetikai okok miatt vannak, akkor semmi nem segít nem akarlak elkeseríteni. De ártani nem árt. (Csak annyit egyél amennyit írtam!)
Köszi az eddigi válaszokat.
Ha egy kockát eszek, akkor mi történik? Szerintem tejjel fogyasztva egész finom és mondják, hogy egészséges is...
Hali :)
En is minden nap eszem elesztot, fel kockanyit es nekem nagyon szepen letisztult es megszepult tole a regebben pattanasos es semmivel nem kezelheto arcom... mivel minden hasznalhatatlannak bizonyult. De az eleszto az mindent visz, a legjobb!!! Szerintem ha izlik akkor egyed, mert nagyon sok elonyos hatasa van, nekem pl a kormom es a hajam is megszepult megerosodott tole, szoval nekem bevalt! :)
Akkor lehet, hogy hinni kell benne és csak akkor hat, vagy nem tudom.
:)
Mindenesetre engem is ez zavar, hogy valakinek igen, valakinek nem hat...
Sógoromnak nagyon jól hatott tinédzser korában, de olyanokat fingott tőle, hogy menekült előle a családja.
Nagypapám egész életében evett élesztőt, mert hasonló problémái vannak. Csak neki még túlzott hajzsírosodás és más is van. De neki is jól hat. Azt nem tudom, mennyit eszik, néha talán egy fél kockát is. De az ő szervezete nagyon bírja az élesztőt.
Viszont valakié nem bírja. Annak Candida betegsége lesz tőle. Szóval nem biztos, hogy olyan nagy adaggal kéne kezdened, először talán érdemes óvatosan bánni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!