Milyen praktikák a pattanások eltüntetésére házilag?
Én este fürdés és arcmosás után bekenem sima mentolos fogkrémmel, és rajtahagyom éjszakára. Tök jól leszárítja.
16/L
Hmm lehet hogy használ ,de nem kened össze az ágyneműdet vele?
14/L
vigyazz a fogkreem nem mindenkinek hasznall
akkor probald ki ha jolatgondoltad
masfel eve enis fogkremet tettem ra es oan csunya lett h a hegéét a mai napig nemtudtam eltuntetni semmifele kezsitmennyel,akar házi,akar orvosi,v barmien fele csodaszer amiket reklamoznak,nemvagyok vlmi pattanasos 3-4 tobb sosincs hállisten azok is mar hallisten kicsik,regebben eleg pattanasos voltam enis,szvaaal en persze ezcsak az en velemenyem tapasztalatom a fogkremet nem ajanlom:S
ja es 15/L
ha nemakarsz semmifele ien kenceficeet a kamilla teaat ajanlom en kb 1 honapja hasznalom minden nap attorolgetem wle az arcom es sztem hatasso erezhetoen puhabb es lathatoan szebb lett tole a borom,sot meg a heget is halvanyitotta....
nem lehet összekenni vele.
az a gond tegnap este pont a fokrémes dolgot csináltam de ugyanolyan piros és csúnya
uh sajnálom :S
akkor vegyél férfi arcszeszt :D.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!