Derékig érő, dús, erős szálú hajam van, nem göndör, és nem is kifejezetten hullámos, hanem ilyen 'szöszös- bolyhos' pára hatására azonnal összkuszálódó. Egyébként szép lenne, de ezzel nem tudok mit kezdeni, és nagyon idegesítő, hogy nem is lehet kiegyenesíteni tökéletesen, bár viszonylag egyenesnek hat, de a bolyhosság megmarad. Mostanában inkább hullámosítom( megmosom, megszárítom, hajhabot teszek rá és enyhén nyirkosan befonom éjszakára). Sajnos így is megmarad a jellege. Nem abból adódóan ilyen, hogy brutálisan töredezett lenne( bár nem is teljesen egészséges).Fodrásztom azt mondta, hogy ez egy 'önálló' nehezen kezelhető hajtípus, és nem a károsodás miatt ilyen. van valaki, aki hasonló hajkoronával rendelkezik, és megtalálta e problémára a megoldást? A hajvégápoló olajok sem segítenek(mellesleg nem is csak a vége ilyen, hanem az egész).
2010. máj. 5. 15:46
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ismerős a probléma!Én annó voltam olyan hülye, hogy levágattam miatta a hajam. Aztán javasolt valaki egy egyszerű módszert úgyhogy most épp visszanövesztem.
Oliva olajos pakolás
Oliva olajat rákened a hajadra eloszlatod. Rákötsz egy nejlon zacsit a fejedre és rajta hagyod legalább fél órát. Aztán kimosod. Minden hajmosás előtt meg lehet csinálni.
2010. máj. 5. 15:49
2/10 anonim válasza:
Nekem is pont ugyan ilyen a hajam:/ úgy utálom kiengedni, mert szerintem így egyáltalán nem szép:S Nekem is jól jönne vmi tipp
2010. máj. 5. 15:57
3/10 anonim válasza:
Sajna kicsit párás kint a levegő, már úgy áll a hajam mint a szénakazal... :(
Ezt az olajas "pakolást" lehet kipróbálom.
2010. máj. 5. 16:01
4/10 anonim válasza:
16:01 Ha kipróbáltad, elmesélnéd, h használt-e?
2010. máj. 5. 16:06
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2., örülj neki, hogy nem tudod, milyen az a szöszös haj:D
Szoktam rá én is olívaolajat kenegetni, viszont én csak a végére. A másik pedig a ricinus, amit növesztésre használok(fejbőrbe masszírozom, de rohadtul nem válik be..pedig van egy fórum, ahol zsinórban kezdék használni ezt az olajat, és mindenkinek marhára meglódult a hajnövekedése..olyan, mintha az én hajamon semmiféle szer nem tudna változást előidézni..) Talán ezek valamivel kezelhetőbbé teszik a hajat, de így sem az igazi. Este megmosom, és szárítás után majd teszek fel képet, hogy lássátok, milyen alapállapotban..
2010. máj. 5. 16:11
6/10 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod... nem beszólni akarok, az én hajam is ilyen "szöszös", de nekem nincs bajom vele, ettől még nem csúnyább mint másoké. Ilyen és kész, nem igazán van rá megoldás.
2010. máj. 5. 16:38
7/10 anonim válasza:
fodrászod sem ajánlott semmi ami bevált vna? :O hmm .. am bocsi nem tudok segiteni..
2010. máj. 5. 16:55
8/10 anonim válasza:
16:06 Még nem biztos hogy kipróbálom, de ha lesz rá pénzem, akkor igen, és írok.
2010. máj. 5. 19:20
9/10 anonim válasza:
Nekem inkább a fejem tetején szokott ilyen lenni. Azt úgy oldom meg, hogy minimális wax-ot kenek rá, vagy pedig hajhabbal húzogatom. Ettől tök szép lesz!
2010. máj. 6. 09:29
10/10 anonim válasza:
Az olivaolajos pakolas tenyleg nagyon sokat segit a hajadon.En is hasznalom,pont ugyanebben a helyzetben vagyok en is.Nekem is ilyen erzekeny hajam van,csak natur dolgokat hasznalok ra,sampontol kezdve a hajvegapoloig(hajvegapolonak arganolajat hasznalok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!