Hogy kell használni a ricinus olajat?
Figyelt kérdés
Kell keverni valamivel? hajmosás után vagy száraz hajra? lekell mosni?2010. ápr. 29. 16:24
1/3 anonim válasza:
Én 1 tojás sárgájával és egy kevés olíva olajjal keverem.
Száraz hajra felkenem... hajszárítózom, majd zuhanysapi rá. Először úgy hagytam egész éjszaka és másnap reggel mostam le. De azt mondták pár óra is elég.
Én vagy 3x mosom le.
2/3 anonim válasza:
Én már 2 hónapja ricinusozom a hajam :) Úgy használom hogy 3 evőkanál ricinus + 1 evőkanál napraforgó olaj (lehet oliva is)... beleteszem egy kis edénybe, majd a tűzhelyen felmelegítem. Először a fejbőrőmre, a maradékot a hajam végére kenem. Zacsi + sapi és várni 4-5 órát :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszii:D
2010. ápr. 30. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!