Leborotváltam és piros, viszket, fáj. Mit tegyek?
Ejj. Keress valami intim-területen is használható habot vagy ilyesmit. A borotválás irritálta a bőröd.
Elmúlik majd magától egyébként, a viszketés meg a borotválással jár. Férfiként én elviselem, úgyhogy nem tudom azt hogyan tudod elkerülni, biztos van valami otthon is végezhető, viszketésmentes alternatíva a borotválásra.
Ízlések és pofonok. Én azt mondom dzsungelben harcoljon a Rambo.
"Ott" Az intim szőrzetet csak teljesen új borotvával szabad
kezdeni és utána azzal a borotvával csak az intim szőrzetet szabad borotválni. A gyógyszertárban kapható nem jódozott fertőtlenítő, minden borotválkozás után ezzel a fertőtlenítővel kell befújni a borotvált részt.
Dettolmed a neve a fertőtlenítőnek, az ára kb, 500 ft. és kb.2 évig elég.
#3 en azt mondom ha ferfi, jobb mint rambo. Ha neked is pinad van s metrosexualis vagy, oke. De mi normalis emberek vagyunk.
Kerdezo, ne borotvald. Ha verzek vallad, ne vagd le a karod.... ne pedig megkerdezz valakit, mit csinalj..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!