Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sampon nélkül lehet hajat mosni?

Sampon nélkül lehet hajat mosni?

Figyelt kérdés
Szóval ha csak zuhanyzok vagy belefekszek a kádba és úgy kijövök a hajam valamennyivel tisztább lesz?Gondolom hogy nem lessz annyira tiszta meg selymes de ha hamar zsírosodik a hajam és hogy valamennyire lemosni a "koszt" akkor elég vízzel?Nem akarok minden nap samponnal hajat mosni ezért érdekel ér e valamennyit ha leöblítem.Meg azért is kérdezem hogy akkor régen mikor nemvolt sampon az embereknek olyan zsíros,koszos volt hajuk?
2010. márc. 21. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
szerintem, ha csak vízzel mosod még koszosabb lesz. régen meg szappannal mosták szerintem.
2010. márc. 21. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már egyszer-kétszer kipróbáltam a hajam sampon nélküli mosását, nekem rosszabb lett a hajam állapota tőle. Arra hogy régen mit használtak, azt pedig már megválaszolták. Ja és próbáld ki azt, hogy ritkítod a hajmosásod számát, ha nagyom zsíros a hajad, akkor is. Nekem ezt javasolták.
2010. márc. 21. 20:48
 3/12 A kérdező kommentje:
De azokra az időkre gondolok amikor csak vízzel mostak!Azért szerintem csak tisztít valamennyire vagy nem :S?
2010. márc. 21. 20:48
 4/12 A kérdező kommentje:
De várj!Ha heti 1-2x mosol hajat és minden nap zuhanyzol gondolom akkor zuhanyzáskor koszosodik a hajad?
2010. márc. 21. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőben járunk :S 2 naponta hajat kell mosnom :S Próbáltam 3-4 napig kibírni, de egyszerűen annyira rossz volt hogy tiszta zsír a hajam.. nembírtam ki. Hintőport szoktam a hajtövemhez tenni, ezzel is tovább bírja 1 napot.

Vízzel szerintem se mosd. :)

2010. márc. 21. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, mostan már szappannal a hajam, de attól nekem filcesedett...

Én úgy tudom, hogy régen tojással mosták és ecettel öblítették...

2010. márc. 21. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A Fókuszban, v vmi más műsorban volt még nagyon régen egy férfi modell, aki évek óta csak sima vízzel mosott hajat. Azt mondta, hogy elege lett abból, h 2 naponta mosson hajat, meg ugye a sampon az vegyszer stb.. és elkezdett csak vízzel hajat mosni. Eleinte (pár hónapig) ugye gáz volt, mert összeállt, zsírosodott, kicsit talán büdös is volt, de egy idő után már nem "hiányzott" a hajának a sampon, és a víztől is ugyanúgy kitisztult. És elvitték hajvizsgálatra (nem tudom, mi a hivatalos neve), és a nőci a műszerrel semmivel sem talált az ő hajában több port, koszt, mint egy frissen, samponnal mosott hajban.
2010. márc. 21. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:

volt hogy én is kipróbálás szinten "megmostam", de zsíros lett a hajam tőle :/ szerintem ne próbáld ki, de ha annyira izgatja a fantáziád akkor gyerünk ;)

19/L

2010. márc. 21. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:

22:18 nekem is ez jutott eszembe és én is láttam ezt a riportot!

Kérdező, ha langyos vízzel megmosod elméletileg az is feloldja róla a szírt és a koszt, szóval úgy is tisztul. Talán nem annyira, mint samponnal de úgy is lemosod róla a koszt.

VIszont az tuti, hogy én többet ilyenre nem vállalkozok mert a hajam nem lehet kifésülni, ha nem használok rá hajpakolást minden alkalommal. Ha csak vízzel mosom rettentő kócos lesz. Annak meg nincs értelme, hogy sampont nem használok de pakolást igen...

2010. márc. 22. 00:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet énis megpróbálom azt az izét amit az inetrjúba mondott a csávó.Már elég korán elkezdtem kopaszodni elől mickey mousba és fateromnak is kevés haja van meg nekem is szval nem akarom még vegyszerekkel elrontani :S
2010. márc. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!