Mit csináljak már az arcbőrömmel? Van még rá valami megoldás, hogy rendbehozzam a kinézetem, vagy törődjek bele, hogy a bőröm miatt örökre ronda maradok? (Lent)
Régen nagyon durván pattanásos voltam. Most már nincs tele az egész fejem pattanásokkal, de 2-3 pattanás mindig van rajtam. Viszont a régi pattanások miatt az egész homlokom tele van ocsmány sötét foltokkal, komolyan rengeteg van. Használok rá AHA hámlasztót, C vitaminos szérumot, de semmit sem ér. Az állam pár héttel ez előtt tele lett pattanással, pedig amúgy csak a homlokomon szoktak lenni, és elmúltak, de most az is tele van piros-barna foltokkal, ráadásul undorító fekete mitesszerek is vannak rajta. Az orrom is mitesszeres valamennyire, sőt még 1-2 fehér mitesszerem is van. Akneroxidot használok hónapok óta, de az csak a pattanásokra jó, és azokat csökkentette is, de 1-2 még mindig van. A mitesszerekkel semmit sem tudok kezdeni, BHA-t próbáltam, semmit sem ér. Az AHA-t kb 6 hete használom, C vitamint egy hete, de mint már mondtam, semmi változást nem látok a foltokon. Kozmetikushoz jártam régen, semmit sem ért. Bőrgyógyász a foltokra annyit mond, hogy majd elmúlnak, de én ezt nem hiszem el. Mégis mennyi idő alatt, és eddig miért nem halványodtak? A pattanásokra mondta az Akneroxidot, meg azt, hogy majd ősztől felír valami gyógyszert rá, de nem is ez a legnagyobb probléma a bőrömmel. A mitesszerekre semmit sem mond, csak hogy menjek kozmetikushoz, de azt abbahagytam, mert hiába jártam hónapokig, semmit sem használt, fájdalmas volt és drága, ráadásul 3 napig fel volt dagadva az arcom utána. Teljesen tanácstalan vagyok. Törődjek bele, hogy soha nem lesz normális külsőm, vagy van még valami megoldás, hogy helyrehozzam a bőröm?
14L
Ja, és ha kipróbálod, akkor várj vele őszig, mert ez az eszköz úgymond mikrosérüléseket ejt a bőrön, aminek nem tesz jót, ha utána közvetlen napfény éri. És hétvégén csináld a procedúrát, mert lehet, hogy még másnap is piros lesz a bőröd...
Ha kipróbálod, akkor előtte olvass utána alaposan, mit hogyan, mivel, ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz tőlem, mert én eléggé tisztában vagyok a használatával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!