Renesmee9 kérdése:
Nektek mi a véleményetek a Joico termékekről?
Figyelt kérdés
Ki szeretnem próbálni,de kivancsi vagyok a véleményetekre. Ugy Hallottam hogy helyre tudja hozni a sérült hajat. Aki használja,tenyleg tapasztalja?:)2015. jún. 23. 20:05
1/6 anonim válasza:
Igen,jól hallottad.Viszont komoly szaktudás kell a használatához,tehát nem tudod csak úgy megvenni sehol.A vásárláshoz küldened kell a fodrász végzettségedről a bizonyítékokat.Drága,egy literes balzsam kb.12-15 ezer forint,plusz a többi dolog,pl.sampon,hajfesték.Persze ha van fodrász ismerősöd,akit meg lehet kérni,hogy rendeljen neked,akkor kipróbálhatod,de először inkább keress egy szalont,ahol megcsinálják a hajad a termékekkel.Üdv.Egy fodrász
2/6 A kérdező kommentje:
Ahhoz is komoly szaktudás kell hogy egy Joico samponnal megmossam a hajam?:)
2015. jún. 24. 20:44
3/6 anonim válasza:
Úgy látom nem érted,amit írtam.Nem tudsz venni otthoni használatra semmilyen Joico terméket.Ha van is fodrász ismerősöd,aki a saját nevében megrendeli,15 ezer forintot fölösleges kiadnod egy samponra,mert az csak úgy használ,ha a balzsamját szérumját is használod.Egy komplett termékcsalád,ami ér is valamit kb.50-60 ezer lesz.Ezért írtam,hogy inkább menj el előbb egy fodrászhoz,7-10 ezer körül megcsinálja vele a hajad,fogod érezni a hatást,és eldöntöd,hogy akarsz-e magadnak venni a fodrászon keresztül.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom a valaszt.
2015. jún. 25. 20:49
5/6 anonim válasza:
Tévedés! Én sem vagyok fodrász, és épp ma (illetve most már tegnap) rendeltem a Joico hivatalos webshopjáról balzsamot. Korábban egy másik webshopról Split End Mender-t. Hajfestéket valóban csak a fodrász webshopról lehet, de sampont, balzsamot, pakolást, hajlakkot simán lehet a "nemfodrászoknak" is!
Vagy ha bemész a Zoltán úti szalonba, akkor ott is tudsz venni mindenfélét (ott is vettem már 2 db Split End Mender-t)! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a választ!
Akkor rendelek:)
2015. júl. 28. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!