Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez milyen pattanás? :S

Ez milyen pattanás? :S

Figyelt kérdés

Nagy vörös csomóféleséget tapasztaltam péntek délután az államon. Fáj, viszket. Nem kinyomható.

Zinci aquosa-val kenem, mert a sima pattanásokat 1-2 napon belül szépen eltünteti. De ez péntek óta ott van, és így még a kedvem is elmegy attól, hogy emberek közé menjek.

2010. febr. 21. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős, ezek ilyen nagyon mélyen levő, felgyülemlett pattik általában. Ne nyomkodd, mert csak rosszabb lesz, ezekből csak genny jön meg vér, utána meg sebes lesz. Próbáld jéggel lenyomni (nekem utána egyszer eltűnt egy ilyen, de úgy, hogy nem nyomkodtam), utána lehet, hogy visszajön de kinyomható lesz. Esetleg fogkrémet tehetsz rá, az leszárítja, vagy ha nagyon gyulladt, akkor kamillás borogatás.

Remélem segítettem és hamar elmúlik!

2010. febr. 21. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem is ismerős, ez a bőr alatt van, húsban lévő pattanás amit soha nem bírsz kinyomni. Apud arcszesze (az alkohol miatt) majd segít leszárítani.
2010. febr. 21. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2010. febr. 21. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

fúú de nem szeretem az ilyet :S nekem egyik nap volt az arcomon, és sajna nem bírom ki, hogy ne nyomkodjam. de az istenért ne akart kijönni. és csak a bőrt kapartam le onnan olyan erősen nyomkodta, így egy nagy seb van most ott nekem. de másnapra már ki tudtam nyomni, jött is belőle a cucc rendesen :S

de inkább ne nyomkodd! :D

2010. febr. 21. 13:04
 5/7 anonim válasza:
100%
velem is ez van... énse bírtam ki h ne nyomkodjam de nem jött persze ki és most sokkal nagyobb piros gombóc van a fejemen :(
2011. máj. 4. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Es mennyi ido mire elmulik?
2011. máj. 30. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem volt olyan, ami 1 hónapig ott volt az államon.:S nem igazán sikerült még kitapasztalnom sajnos, hogy mivel tudnám elkerülni, vagy kezelni ezt a fajta pattanást:(
2011. jún. 7. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!