Tapasztalat ricinusolajjal? (Negatív is jöhet. )
Nem használtam még rendszeresen, csak 1x-2x, de nekem nem csinált semmit, pedig sokan ódákat zengtek róla.
Egy időben csináltam, hogy olívaolajat tettem a hajamra mosás előtt, de azzal sem volt valami jó tapasztalatom, ráadásul mindig úgy éreztem, hogy egy csomó haj kijön, miközben felkenem.
Nagyon rossz állagú, száraz a hajam, és nagyon csúnya a formája, de ahhoz, hogy le lehessen vágni, ki lehessen javítani, sokat kéne nőnie, ezért érdekelne.
Semmiféle olajat nem szabad a fejbőrre kenni mert hajhullást okoz. Azért mert a pórusokat eltömíti. A hajnövekedést pedig a genetika határozza meg, iskolában is tanulhattál róla... ezen nem lehet gyorsítani sehogy sem.
Ha száraz a hajad akkor a hajvégeidre használj argán olajat. Az argánból 3 csepp kell és nem kell kimosni, fodrászok is ezt használják, mert ápolja a hajat belülről is. Ellenben a ricinussal, amitől max fényes és zsíros lesz, de a haj belsejébe nem jut be, mert teljesen más a szerkezete, túl sűrű olaj.
Én használtam rendesen,hetente ,de csak puha lett tőle a hajam. Nem nőtt gyorsabban. Aztán(mondjuk nem eszek rendesen vitaminokat) elkezdett hullani is. Aztán abbahagytam. Sok macera van vele,vagy hajmosásnál,ha rosszul mostam le viszketett,bekorpásodott...
Igazából te fogod érezni,hogy milyen lett a hajad állaga tőle....de szerintem nem nől. Mert ha valaki ezt mondja,akkor biztos hogy nem ettőlvolt. Mondjuk hallottam hogy eltömíti a hajhagymákat és ettől hullhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!