Hány év kell ahhoz, hogy a vállig érő hajam, az alhasamig érjen?
3-4 év, folyamatos visszavágás mellett, attól függően, mennyire nő gyorsan a hajad.
A haj havonta 1-2 centit nő (kinek mennyit), olyan háromhavonta 1 centit ajánlatos visszavágni belőle.
Most őszintén, nem bunkóságból, de mit vársz tőlünk? Először is honnan tudjuk, hogy hány centit kell nőnie addig a hajadnak? Ehhez honnan tudnánk hogy mekkora magad vagy? És azt szerinted honnan tudnánk, hogy mennyit nő a hajad havonta és milyen gyakran vágatsz belőle és hány centit?
Mielőtt letámadnátok igen, tudom, hogy ez az oldal a segítségadásról szól és lelkes segítő is vagyok, de kezdem azt érezni, hogy itt mindenki síkhülye és józan paraszti esze sincsen.
Na bocsi, vissza a kérdéshez. Leírom szájbarágósan akkor.
Nem mindegy hogy 158 vagy 183 centi vagy-e hiszen nagyobb távolsághoz, nagyobb hossz kell nyilván, a mellméretedről nem is beszélve, hiszen a nagy mellet több centi fedi be: fogj egy mérőszalagot, tedd a hajat végére és nézd meg mekkora számot mutat az alhasadnál. Na most hogy kaptál egy szép számot pl 50 centi: mint az előző válaszoló szépen levezette kb 1-2 centit nő egy hónapban. Ezek után mérd le, ha még nem tudod, hogy hány centit nő a hajad egy hónapban és ezzel oszd el a növeszteni kívánt centiket -> tehát annyi hónapra lesz szükséged. Innentől meg elkezdheted kalkulálni, hogy hány havonta hány centit vágatsz (Mert vágatni kell! a töredezett haj igénytelen). Ha ezek végére értél kaptál egy hozzávetőleges időt.
Csak hogy saját példát mondjak : nekem 45 centi kellett ehhez, 1 centit nőtt a hajam egy hónapban így 4 év alatt nőtt meg oda.
szia, elöször is ne foglalkozz a elöző kommenttel, másodszor pedig vannak direkt hajnővesztő szerek, amelyekkel sokkal gyorsabban fog nőni a hajad, mint anélkül.
pl, vannak hajnövesztő hajszeszek, mint pl a Bánfi hajszesz, Bojtorján hajszesz, amelyeket szinte minden üzletben meg lehet találni, ezek használatával sokkal gyorsabban fog nőni a hajad, persze nem egzik hétről a másikra, de megéri törelmesnek lenni.
Vagy van pl a Revalid kapszula vagy a Biovanne (ha jól irtam), ezeket kúraszerűen kell használni és eredményes lesz.
Van a Varga sampon és a Varga cseppek, amelyek eléggé hatásosak.
Szerintem próbálj ilyesmiket használni és kis türelemmel eredményes lesz.
Jó lehet még a ricinus olaj is,volt akinek az használt.
Azonkivül meg minden 2 hónapban vágass ki 1 cm-t a hajadból ja és mindenképp használj hajvégápoló olajakat is, hogy kevésbé törjön a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!