Hogy vasaljam a hajam, hogy ne menjen tönkre tőle a hajam?
Még ha megfelelően ápolod a hajad, akkor is valamilyen szinten károsítja a hajvasaló a hajat. A legfontosabb, minden hajvasalás előtt fújd be a hgajad hővédősprayvel és rendszeresen hasjnálj baézsam pakolást. Az utóbbi azért fontos, mert a hajvasaló, vizet von el a hajszálakból, ezáltal rugalmatlan, töredezetté vállik és ha nincs pótolva ez a vízveszteség, akkor egy idő után bizony a vasaló le is tudja égetni a hajat. Tapasztalat!!!
Ezért fontos a balzsam pakolás, és nem áém, hogy csak épp felkenem a hajra és már mosom is le, hanem legalább fél órát rajta kell hagyni, hogy a hajszálak felszívlák a nedvességet. És a hatást fokoztahtod még házi pakolással is.
És sztem bármilyen balzsam megteszi.
Ez a nagy titok :)
2 válaszolónak üzenem, ugyan már 2004 úta vasalom a hajamat és mikor ezeket nem tudtam, amit az előbb leírtam szépen legégett a hajam, tönkrement, de miután helyrejött nagy nehezen, ez már 3 éve, azóta is rendszeresen vasalom, de használok hővédősprayt, balzsam pakolást, házi pakolást is, rendszeresen, és bármennyire is hihetelen de csak nagyon kicsit van eltöredezve a hajam, és akkor is csak a hajvégek, egyébként szép puha,lágy, selymes tapintású a hajam, abszorut nincs iszáradva.
Tehát ha egy casalt haj a megfeleően van ápolva nem mehet nagyon tönkre. Nyílván mivel nagyon igénybe van véve, ezért nagyonn ápolást is igényel, sajna ez a hátránya, jbban oda kell fogyelni rá.
És az se mindegy hogy milyen hajvasalót használunk. Egy nagyon silány minőségű vasaló jobban, sőt sokkaljobban tudja roncsolni a hajat, mint egy jobb minőségű.
A hosszú válaszoló voltam.
Én sem értem a hajhagyma és hajvégtörés összegüggést.Az igaz, hogy ha lavágjuk a töredezett hajvégeket, akkor valamivel gyorsabban nő a haj. Nem látok értelmet amit a hozzásuóló írt bocsi
Esetleg hakifejtenéd bévebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!