Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Na most akkor melyik a jó...

Na most akkor melyik a jó epilátor?

Figyelt kérdés
mindenki mást mond, valaki a braunt, valaki a philipset.sokan mondják, hogy jó a philips, csak ez meg ez a fajta nem.és a barunnál is ugyanez.kérlek segítsetek.viszonylag olcsóbban szeretnék epilátort vásrolni. a szőröm erős és dús a borotválástól.:S a braun új epilátora, amit reklámoznak, hogy lehet vízben is használni, az milyen, és mennyibe kerül? előre is köszönöm válaszotokat.
2009. dec. 29. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

PHILIPS-et vegyél, mert ennek a tárcsái másképp vannak kiképezve, ezzel sokkal kevésbé fájdalmas a szőrtelenítés, mint a Braun-nal...

Ez pl. egy tökéletesen megfelelő jó kis epilátor :

[link]

A lényeg :

- legalább 2 sebességi fokozata legyen

Tökfölösleges olyat venni, amit vízben is lehet használni, tudnillik a vízes szőrt lehetetlen epilálni!!!

Ha letapad a nedves bőrödre, akkor az epilátor tárcsája nem tudja megragadni és kitépni...

Epiláláshoz száraznak kell lennie a bőrödnek és a szőrnek is. (A férfiak nagyon jól tudják, hogy elektromos borotválásnál száraznak kell lennie a bőrnek/szőrnek, borotválásnál viszont kedvezőbb a nedvesített bőr/szőr)...

Ebből az is következik, hogy jégakkus epilátort is balgaság beszerezni, mert a jégakku pár perc után olvadni kezd, megnedvesíti a bőrt/szőrt, innentől kezdve lőttek a szőrtelenítésnek... (Jégakku nélkül jó lesz az epilátor, csak akkor mire dobsz ki +15ezer Ft-ot?)

Szóval : nyugodtan vedd meg a legolcsóbb 2 sebességes Philips epilátort, ez tökéletesen megfelel a célnak!!!

Ahhoz, hogy 3-4 év alatt teljesen kiírtsd az erős, dús szőrzetedet, azt kell tenned, hogy ezután mindig fogyó holdfázisnál szőrteleníts, mert akkor egyre kevesebb, egyre vékonyabb szálú, egyre világosabb szőrszálak fognak visszanőni.

Nekem 3 év alatt tűnt el teljesen és véglegesen a lábamról a szőr ezzel a módszerrel, pedig eredetileg nekem is erős, sötét és dús szőröm volt.

(A karomról talán csak 4-5 alkalommal szedtem le a szőrt, azóta teljesen csupasz.)

Szóval : szőrteleníteni csak fogyó hold idején szabad!!!

Sok sikert! :D

2009. dec. 29. 02:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem olyan Philips epilátorom volt, ami az első válaszoló linkjében szerepel, maga a fejrész, ugyanaz volt. És nem szerettem, mivel rengeteg szőrszálat csak eltört, nem tépte ki tövestől. De nem csak nekem, anyumnak is csináltam vele. Utána vettem egy Braunt, nem volt vészes az ára, 12 ezer körül volt, van 20 ezren felül is. Ez már bevált, nem töri le a szálakat, vagyis nem annyit, mint a másik, csak egy párat, de a Philips majdnem a felét letörte. És fájdalom szempontjából is ez vált be nekem jobban, mivel ennek a fején vannak ilyen kis masszírozó görgők, stimulálja a bőrt epilálás közben, eltereli a figyelmemet mikor kitépi a szőrt. De kinek a pap, kinek a papné. Ahány ember, annyi dologra esküszik.

Egyébként amit te mondasz kérdező, amit reklámoznak az a Silk Epil Xpressive. Ez olyan 20-25 ezer között mozog, de valahol láttam 30-ért is. Ha összehasonlítod a fejét a többi Braunnal, szinte nincs is különbség köztük. Én ezért nem is adtam érte 10 ezerrel többet.

2009. dec. 29. 07:51
 3/9 dóriyyi ***** válasza:
92%
Én most vettem braun epilátort! Teljesen megvagyok vele elégedve! Csúcsszuper jobb, mint a Philipsem!!! Ennek braun 5000 a neve. Új fajta 19000Ft volt. Van rajta egy kis lámpa is ami megvilágítja a szőrszálakat! 2 fokozat, maszírozó fejek, szűkítő betét!
2009. dec. 29. 12:42
 4/9 A kérdező kommentje:

na, itt is mindenki mást mond.XDDD

azért köszönöm mind a három válaszolónak.(:

igazából 8000-nél többet nem akarok költeni rá.:S

2009. dec. 29. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenem van:

[link]

Igazából semmi extra sincs benne (masszírozó fejek, stb...), de szerintem így is jó. Pár hónapja vettem, ha jól emlékszem 6000 ft volt.

2009. dec. 29. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én a Braunra esküszök
2009. dec. 29. 17:40
 7/9 anonim válasza:
96%
most vettem olyat, ami az első válaszoló linkjében van, és az a Philips sz*rt se ér...most fogom visszacserélni...
2011. febr. 15. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Sziasztok ! Nem könnyű dönteni, ez tény, max akkor ha van ismerősnek és ki tudod próbálni, én már csak ebben hiszek !

Nekem van egy Braun 1996 ban vettem, gondolhatjátok :D és a mai napig jó, igaz már most kicsit vontatottabban pörög, de még mindig azzal tudom a leghamarabb és legpontosabban a legkisebb szőrszálakat is kiszedni ! Vettem már közben egy Panasonic-ot, nem is volt olcsó egy kalap s.zart sem ér !

Tanácstalan vagyok, Braun vagy Remington között vacillálok és még azok közt sem mindegy szerintem melyik .

Egy ismerősömnek van egy Philips, valami jégakkus, isteni, de már nem lehet kapni azt a típust :O Vetekszik az én veterán Braunommal az tuti, se perc alatt leszedtem mind két lábam vele és hónaljam is .

Az biztos hogy hálózatról működőt veszek, aksisat soha többet ! Már azon gondolkodok, hogy végig nézem a teljesítményüket, gondolom az sem mindegy ...

2012. nov. 13. 18:37
 9/9 banyamanya ***** válasza:
100%
Egy kis régi Philips-em van. Hol gyantázok, hol ezt használom. Lehet eddig azt hittem én vagyok a béna, de nekem is nagyon sok szőrszálat csak eltör. Minden második nap epilálhatok... Tervezem, hogy hamarosan lecserélem.
2013. máj. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!