Van olyan melír ami nem károsítja a hajat? Nem úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem, csak mondjuk kevésbé mint a "szokványos" leszivatás.
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 13:43
1/5 anonim válasza:
Minden melír károsítja a hajat, mindegyik leszívatással készül. Kivéve persze, ha sötétebbre melíroztatsz.
3/5 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ne melíroztasd a hajad. Én megcsináltattam egy éve, és szép volt, egy ideig... Aztán kiszárította a hajam, kezdett lenőni, nem volt túl szép, de nem akartam újra menni, mert csak rosszabb lett volna a már amúgy is száraz hajam. Aztán sötétbarna szinezőt raktam rá, és így most nagyon szép.
Persze kipróbálhatod, de akkor szerintem nagyon figyelj rá, használ balzsamot, pakolást ilyesmiket.
4/5 A kérdező kommentje:
Rakattam bele melírt nyáron. Nekem régen is volt és mindig vágytam utánna, hogy megint legyen. De eléggé tönkrevágta a hajam, azóta már átfestettem az egészet egyszínűre persze a tincsekről azért jobban kopik a festék,szóval még úgy ahogy, így is látszanak. Gondoltam utánnajárok melyik márka,vagy fajta az, ami nem roncsol így, mint amit nekem raktak rá. Ha ilyen nincs akkor sajnos le kell mondanom a tincsekről,de azért még reménykedem. Mert pl hajfesték és hajfesték között is van különbség,gondoltam nincs ez másképp a melíroknál sem.
2009. nov. 14. 11:51
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és mikor a fodrász bemelírozott ugye vágott is, így akkor egészséges lett a hajam, vettem is rá hajvégápolót nehogy megint tönkremenjen a vége, balzsamot meg mindig is használtam. Most már pakolást is szoktam de hiába. Már most vágni kéne belőle! Ezelőtt a művelet előtt pedig 2 éve voltam fodrásznál.
2009. nov. 14. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!