Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan melír ami nem...

Van olyan melír ami nem károsítja a hajat? Nem úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem, csak mondjuk kevésbé mint a "szokványos" leszivatás.

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden melír károsítja a hajat, mindegyik leszívatással készül. Kivéve persze, ha sötétebbre melíroztatsz.
2009. nov. 11. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
henna vagy mi
2009. nov. 11. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem ne melíroztasd a hajad. Én megcsináltattam egy éve, és szép volt, egy ideig... Aztán kiszárította a hajam, kezdett lenőni, nem volt túl szép, de nem akartam újra menni, mert csak rosszabb lett volna a már amúgy is száraz hajam. Aztán sötétbarna szinezőt raktam rá, és így most nagyon szép.

Persze kipróbálhatod, de akkor szerintem nagyon figyelj rá, használ balzsamot, pakolást ilyesmiket.

2009. nov. 13. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Rakattam bele melírt nyáron. Nekem régen is volt és mindig vágytam utánna, hogy megint legyen. De eléggé tönkrevágta a hajam, azóta már átfestettem az egészet egyszínűre persze a tincsekről azért jobban kopik a festék,szóval még úgy ahogy, így is látszanak. Gondoltam utánnajárok melyik márka,vagy fajta az, ami nem roncsol így, mint amit nekem raktak rá. Ha ilyen nincs akkor sajnos le kell mondanom a tincsekről,de azért még reménykedem. Mert pl hajfesték és hajfesték között is van különbség,gondoltam nincs ez másképp a melíroknál sem.
2009. nov. 14. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és mikor a fodrász bemelírozott ugye vágott is, így akkor egészséges lett a hajam, vettem is rá hajvégápolót nehogy megint tönkremenjen a vége, balzsamot meg mindig is használtam. Most már pakolást is szoktam de hiába. Már most vágni kéne belőle! Ezelőtt a művelet előtt pedig 2 éve voltam fodrásznál.
2009. nov. 14. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!