Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurákat tudnék...

Milyen frizurákat tudnék csinálni magamnak a hátközépig érő, egyenes hajamból?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok variációs lehetőség van de valahogy nekem nem sok ötletem van vagy ha mégis akkor nem tudom kivitelezni... Van néhány tippetek?
2009. nov. 10. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát tényleg elég sokmindenből válogathatsz...pl msot divatba jött hogy két oldalt előlröl hátrafelé fonsz két tincset és hátul összefogod. vagy kontyba tűzheted fennt ami szerintem szép. (nem kell olyan régimódira gondolni)...aztán persze le is vágathatod, pl csináltathatsz frufrut, az sokat dob rajta...a többi meg a szokásos
2009. nov. 10. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem váll alatt ér a hajam, fekete, de nagyon untam, hogy sehogy nem állt, vágattam fufrut 2 napja és imádom. Olyan tömött fufrut.

Nekem mondjuk jól áll (szerintem), de nem mindenkinek jó, arcformától függ.

Ha illene hozzád és merész vagy megpróbálhatod.

Én nem bántam meg :)

2009. nov. 15. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha mindig egyenesen hordod a hajad akkor akár be is göndöríthetnéd hogy változatosabb legyen.

De,ha az egész göndör nem tetszik akkor nem tudom hallottál- e már a fél göndöről most ez is nagy divat.

2009. nov. 15. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A göndörrel próbálkoztam már, sajnos nem sikerült ezt sem szépen megcsinálni. A hajsütő vassal béna vagyok, órákig tart és akkor sem lesz szép, a csavarókat pedig nem tudom beletenni... Nem tudom a félgöndör alatt mit értesz, de a hullámosat meg pláne nem tudom produkálni. Jó lenne ha konkrét tippeket is írnátok hogy mit hogy csináljak!:)
2009. nov. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!