Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erősen korpás és zsíros hajra...

Erősen korpás és zsíros hajra mit javasolnátok?

Figyelt kérdés
A korpásodásomat ideiglenesen elmulasztotta a Nizoral, de már olyan mintha immunis lennék rá... :D Nem használ semmit. Hajmosás után ahogy szárad meg a fejbőröm egyből korpás is leszek, olyan mintha meg se mostam volna a hajam. Mosás után pedig kb. 2-3 nappal bezsírosodik... Mit csináljak vele, mivel mossam/kenjem?
2009. nov. 4. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
ne állandóan mosd nizorállal a hajad, a zsírosodás a kamaszkor oka is lehet, ha nagyon erősen korpásodsz, és viszket is menyj el bőrgyógyászhoz, lehet, hogy nem korpa, hanem sömör, vagy valami hasonló
2009. nov. 4. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem viszket, de lehet, hogy elmegyek bőrgyógyászhoz. Köszi!
2009. nov. 4. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
A Lush-nak van egy New Hair nevű szilárd samponja, eredeti célja, hogy fokozza a bejbőr vérellátását és serkentse a hajnövekedést, de az összetevői révén jó zsíros, korpás hajra is. Ő az: [link]
2009. nov. 4. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2009. nov. 4. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
ne mossd a hajad nagyon meleg vízzel,csak langyossal mert a túl meleg víz is szárítja a fejbőrt!! mellesleg a hajadat is nagyon szárítja!
2009. nov. 5. 09:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Én meg pont úgy hallottam, hogy attól zsírosodik nagyon, szóval nem is szoktam túl meleggel mosni. :) Köszi neked is!:)
2009. nov. 5. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
09:34 vagyok! kérdezőnek! ezt most nem igazán értettem:D a túl meleg víz szárítja a fejbőrt és ezáltal korpás is lesz! le írod még 1x? :D K18
2009. nov. 6. 14:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, értem, hogy a túl meleg szárítja, ebből következik a korpa. :D Csak én eddig úgy ismertem ezt a dolgot, hogy a meleg víztől a fej pórusai kitágulnak, és így jobban zsírosodik a haj. Valahogy úgy működik mint az arcbőr... :D De ezekszerint rosszul tudtam a dolgot. :D
2009. nov. 6. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy jó hajmosást.xD

egyébként viccen kívül a legjobb termék a Hair Nice az ökonettől,ez egy sampon,amit célszerű balzsammal használni.Nekem bevált,mostmár nem zsírosodik annyira,a korpát is elfogja tüntetni ez egész biztos.Magába nem javaslom ezt a sampont,mert csak szárítja a hajat,de nem lesz tőle szebb meg egészségesebb,CSAK BALZSAMMAL HASZNÁLD!Az ára megfizethető,emberbarát..1000-1800 Ft között van valahol,én már nem emlékszem rá.

2009. nov. 7. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. nov. 8. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!