Mit tesztek annak érdekében, hogy szép, egészséges, hosszú hajatok legyen?
Már nem növesztem, elértem a derékig érő hosszt, így már csak szinten tatom. Nálam nem az a lényeg, hogy mit teszek, hanem mit nem teszek: nem vasalom, nem festem, nem teszem ki hőnek, vegyszernek, még hajformázóknak sem, mert hosszú távon nagyon káros. 2 havonta vágatom, növesztés idején 3 hónap volt, nekem az a lényeg, hogy kicsattanjon az egészségtől, ne az hogy minél hamarabb hosszú,de csúnya legyen. + Kímélő sampont használok, odafigyelek a táplálkozásomra.
A hajam ezektől extra dús (legalább 2 emberre való) és az utolsó centiig fényes és erős.
Kímélő, szilikonmentes samponnal mosom, almaecetes vízzel öblítem. Néha teszek a végére egy kis kókuszolajat. Más szert nem használok rá.
Nyáron magától szárad, télen is csak félig szárítom.
Nem vasalom, nem használok hajsütőt sem.
Vágatni... amikor eszembe jut. Egyáltalán nem töredezik, így mindig elfelejtem.
Legutóbb 20 centit kurtítottam belőle, így a derekamig ér.
Olyan dús, olyan sok, hogy időnként agybajt kapok tőle és a legszívesebben levágnám nullás géppel, de azért eddig még mindig visszatartott a gondolat, hogy a hajam a "legszebb ékem", nélküle elég szürke lennék. :)
A frizurákat variálom. Nem tiltólistás nálam sem a hajgumi, sem a hullámcsat, kontytű és a többi sem. Kiengedve is gyakran hordom (csak az arcomból tűzöm félre ilyenkor is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!