Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sotretet vagy Roaccutánt szedjek?

Sotretet vagy Roaccutánt szedjek?

Figyelt kérdés

Már régóta pattanásos vagyok.A bőrgyógyászom javasolja a Roaccután beszedését.De én a sok mellékhatástól nagyon félek.Pl.: Lezárja a csontokat,ideg betegséget okoz,szervi bajokat,kiszárad a szeme az embernek ..stb.

VALAKI beszedte már ? Ezek a betegségek valakinél jelentkeztek? Mi a különbség a két gyógyszer között?

15/Lány

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2013. aug. 30. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a kettő, a neve és az ára a különbség. Van még egy harmadik néven is forgalomban, de az nem jut eszembe.

Én nem kezdtem el, szerintem csak akkor próbáld ki, ha tényleg nagyon csúnya a bőröd, és minden vizsgálat ellenére nincs meg az ok, és egyéb kezelésekre sem reagálsz. És akkor is csak megbízható, jó orvosnál, rendszeres kontroll mellett.

2013. aug. 30. 18:28
 2/5 csingilingg84 ***** válasza:
Szia! Én 3 éve szedtem a roaccutánt, bőrgyógyász írta fel. Azóta kórházban voltam derékfájdalommal, és most 1 hete a térdemmel. :( Azóta rengeteg gyógyszert szedek. És abbahagytam a szedését. A bőrgyógyászoddal beszéljétek meg. (egyébként sokat javított az arcomon, ha eltekintünk ezektől.)
2013. aug. 31. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is felirták a sotretet de ne szedd be egyiket se mert kemény mellékhatásai vannak szerintem inkáb bőrradirozd tonikozd meg menj kozmetikushoz :)
2013. szept. 1. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 8. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Sotretet szedtem majdnem egy évig, és semmi bajom nem lett tőle, kivéve, hogy száradt nagyon a szám, fáradt voltam, egyéb bajom nem lett tőle, rendbe hozta az arcomat, de a hegeken már nem tudott segíteni :)
2013. szept. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!