Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás ellen mit szedjek?...

Hajhullás ellen mit szedjek? Nektek melyik tabletta vált be?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :)Bocs az offért, de így könnyebb megtalálni a kérdést :P
2009. okt. 29. 22:34
 2/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
84%

A hajhullást csak egy valami állítja meg biztosan.

A padló. :-)

Egyébként a Béres-cseppet javaslom, de az sem tabletta, bocs.

2009. okt. 29. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ősszel mindenkinek jobban hullik.De ha nagyon,akkor valami gyulladás csinálja.És szedhetsz bármit,nem fog elmúlni,csak pénzkidobás.

Tehát.Fogászat,nőgyógyászat,vérkép,belgyógyászat.

2009. okt. 29. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon hullik, szedek Revalid szépségtablettát (eddig semmi hatás pedig a végén járok), ill. Varga-hajcseppeket használok. (gyógynövényes cucc, amit a fejbőrödre kell fújni + aztán bemasszírozni. Rossmann-ban vettem majdnem 4000 forintért).

de nekem annyira hullik (tudom, cserélődik, de akkor is megijeszt, hogy mennyi kijön egy-egy fésülködésnél / amikor felkelek reggel tiszta haj az ágyam), hogy holnap megyek vérvételre + vizeletmintát is viszek. amúgy nincs semmi más tünetem, szóval reménykedem valami vitaminhiányban. meg amúgy sem árt egy teljes kivizsgálás :)

2009. okt. 29. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

A Revalid nekem nem segített, pedíg azért az árért már elvárná az ember...

Próbáld ki a Bánfi sampont és hajszeszt!

2009. okt. 30. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Szedjél C-vitamint, és használj hajhullás elleni hajszeszt. Nekem ez vált be! Tavaly még volt a Loreálnak hajhullás elleni ampullája, aminek darabja akkor 500Ft volt, és legalább 5 kell belőle, arra azt mondták hogy nagyon jó. A szépségkapszulákra sokszor hallom hogy ratyik, az szerintem is felesleges pénzkidobás. De C-vitamint szedjél, vagy mégjobb a C-vitamin+Cink tabletta. Meglátod, használ!!!
2009. okt. 30. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, szedj Cinket. És javaslom a vitanol c nevű hajszeszt.Nem konkrétan hajhullásra van. ára Kb 400-600 ft között van, rossmannba, dm-be, fodrászkellékesbe. De táplálja, növeszti is a hajad,egészségesebb, dúsabb, fényesebb lesz tőle a haj -állítólag. Én is mégcsak most szereztem be.
2009. okt. 30. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
én Revalid helyett a DM saját márkás termékét használom a Haar Vital komplexet. 60darabos és még ezer ft sincs. Kb két hete hasznélom és látom a javulást. De azért vettem még bánfi sampont (600ft a DMben) és hajszeszt is (800ft)
2009. okt. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!