Forró gyantát ráöntöttem a heréimre! Nagyon fáj, hólyagos! Nincs ötletetek mivel kezelhetném?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 16:41
2/14 anonim válasza:
milyen szándékkal öntöttél forró gyantát a heréidre?:D
4/14 anonim 

válasza:

sztem körömvirág kenőcs...az mindenre jó...de jó még a fenistil és a neogranormon is
5/14 anonim 

válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDD rakjál rá kanócot és gyújtsd meg.
6/14 anonim 

válasza:

Bundázni akartad? Azt nem forró, hanem meleg gyantával kell (bár gondolom, most már te is tudod)!
A legfontosabb, hogy hűtsd, amit gondolom, megtettél.
Utána egyszerűen hagyd szárazon, hólyagos -II.fokú- égést már nem kenegetünk, csak a bőrpírral járó I-est. Ha letakarod egy gézlapkával, nem fogsz sírni, ha pl. a gatya hozzáér. Ügyelj, hogy ne dörzsölje a ruhád se!
Jó néhány napba fog telni, amíg elmúlik (a legtöbb hólyag valószínűleg ki is fog fakadni), ne pánikolj, csak tartsd tisztán, szárazon.
Mennyi és mekkora hólyag van rajta? Ha nagy felületen égetted meg, jobb, ha megmutatod bőrgyógyásznak.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi. kis felületen, mert ahogy hozzáért már pokolian égette, két hólyagom van. elég nehéz bekötni...
2009. okt. 5. 18:01
8/14 anonim 

válasza:

szia!
uh elég kellemetlen lehet.Panthenol habot tegyél rá égésre való gyógyszertárban lehet kapni.Azzal kezeld!
9/14 anonim 

válasza:

Hogy sikerült ezt összehozni egyébként?
10/14 anonim 

válasza:

szia, 17:36 vagyok újra. Ha csak két hólyagod van nincs nagy baj, csak ügyelj arra, amit írtam: tisztán, szárazon és kímélni a dörzsöléstől, szennyeződéstől. Zuhanyozás után a törölközővel sem törlöd, hanem felitatod róla a nedvességet. Ha valamelyik hólyag kifakad, olyan lesz, mint a vízhólyag: csíp, érzékeny. Fokozottan kell szárazon és tisztán tartani, ahogy fent írtam. Néhány nap és helyrejössz, de a hegek hónapokig, akár évekig megmaradnak (bár ott úgysem nézegeti senki :-) ). Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!