Sotret tabletta előtt másnak is alá kellett írnia a belegyező nyilatkozatot?
Ma voltam bőrgyógyásznál, 1 éve járok hozzá aknés bőrproblémával. Kenőcs, fogamzásgátlót csere megvolt általa, de nem enyhülnek a panaszaim.
Ma amikor újabb kontroll volt, adott egy tájékoztatót erről a gyógyszerről, mondta, hogy olvassam át, jól gondoljam meg és ha beleegyezek menjek egy hét múlva aláírni a kezelésről szóló papírt.
Elolvastam a tájékoztatót, nekem annyira nem tűnik vészesnek, akkor mire ez a nagy felhajtás???
Én nem láttam benne olyat, amit kellett volna??
Én is ilyen gyógyszert szedtem, csak más márkájú volt, az enyémben benne volt, h kétféle fogamzásgátlási módszert kell használni, nehogy terhes legyek, vagy ha terhes lennék, el kell vetetnem a gyereket, mert olyan szinten károsítaná a magzatot. Az orvosom azt mondta, nem lehet tudni, mennyi ideig marad a szervezetben, akár évekkel az abbahagyása után is okozhat fejlődési rendellenességet a magzatnál.
Ez azért elég durva mellékhatás. 85 centis a betegtájékoztató, és a nagyrésze a mellékhatásokat sorolja... Elég durvák vannak még neki, én szőrös lettem tőle, barátnőmnek pszichiátriai problémái lettek tőle, holott mindig nagyon pozitív, vidám lány volt.(ez is mellékhatása a gyógyszernek)
Egyik ismerősöm fényérzékeny? napallergiás? vagy ilyesmi baja lett tőle, ha fényre megy, viszket, kipattog a bőre.
Én nagyon nem ajánlom neked :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!