Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a meleggyanta? Macerás?...

Milyen a meleggyanta? Macerás? Hogy kell használni?

Figyelt kérdés

hallottam olyanról hogy mikróban kell felmelegíteni meg olyat is hogy ott tilos! (nemtom miért). ha a dm-be veszek egy egyszerű tubust akkor mit kapok hozzá? olyan "lerántócsíkot" is kapok vagy azt külö kell venni? (a gyantaszettet még nem akarom megvenni).

13/L

2009. szept. 9. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy írd be a keresőbe a meleg gyanta szavakat és találsz rá ilyen kérdést.

A gyantát úgy tudom 16 éves kortól lenne szabad használni. 600 ft kb a DMben sokkal jobb mint a hideg gyanta, mikrózni azért nem ajánlatos mert nem egyenletesen melegíti és lehet vhol szilárd marad máshol pedig tűzforró és az tényleg veszélyes. Elméletileg a mikrózás az 2 percig tart és utána kötelező 1 percet várni.

Lehúzócsíkot külön kell venni, de egy csíkot nagyon sokszor lehet használni nekem 2-4 szokott elmenni egy gyantázásra de akkor az egész lábam.

Érdemes beszerezni egy gyantamelegítőgépet de csak miután egyszer kipróbáltad már és tuti nem vagy rá allergiás.

A főzve melegítésben nincs semmi nagy cucc csak sokáig tart és sokszor vissza kell rakni.

A használatával gondolom tisztában vagy, amúgy rá van írva. Én mindig ezt használok gyors, egyszerű, tartós, szép az eredmény, és alig fáj. A melegítő gép amúgy 25 percig melegít elméletileg de én inkább 30ig hagyom és utána is benne tartom amíg használom hogy ne hűljön ki.

2009. szept. 9. 19:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. szept. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!