Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerinted a hegek eltüntethető...

Szerinted a hegek eltüntethetőek TELJESEN? Van, amelyik kozmetikus hisz benne, de ma az egyik kozmetikus kiábrándított. Mikrodermabráziótól, vagy dermarollertől pl.

Figyelt kérdés

Kisebb atrófiás hegekről lenne szó, illetve piros foltokról. 21 éves lány vagyok, nagyon sokat szenvedek a bőrproblémáimtól. Lelkileg és mindenhogy gyötörnek. Néha meg akarok halni, ha a tükörbe nézek. Úgy érzem, hogy ezek után senkinek sem fogok tetszeni.

A pirosas foltok idővel majd eltűnnek szerintem teljesen. A kozmetikus meg azt mondta, hogy csak elhalványodnak. Tiszta lélekgyilkos volt ez a nő. A besüppedt hegekre meg azt mondta, hogy 70-80%-kal javíthatóak, de teljesen eltüntetni nem lehet. De nekem nem olyan nagyon mélyek, miért ne lehetne akkor?! Másoknak kráteres bőrük van, és rajtuk is sokat javít (neten előtte-utána képek nem tudom mennyire photoshoppoltak). Ha az ő arcuk is regenerálódni tud annyira, hogy csökkenek a lyukacsok a bőrükön, akkor az enyém, amin kisebbek vannak( de abból több van), akkor az miért nem teljesen eltüntehető?

A másik kozmetikus azt mondta vele ellentétben, hogy nyugodtan menjek mikrodermabrázióra, teljesen el fogja tüntetni.

Teljesen ellent mondanak egymásnak. Az egyik azt mondta, hogy ilyenkor télen is kell fényvédelem, vegyek fényvédőt. A másik meg azt, hogy ilyenkor annyira leárnyékolt a nap, meg az uv, hogy nem fontos.

AZ egyik azt mondta, hogy ha kúrában csináltatom a mikrodermabráziót, akkor 2hetente mehetek, a másik azt, hogy 4-6 hetente szabad, többször nem, mert elvékonyodik a bőr.

Most melyik mond igazat?

2013. febr. 7. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy harmadikat.
2013. febr. 7. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézd, jobb ha úgy állsz hozzá, hogy sokat fog javítani a helyzeten, de nem biztos, hogy teljesen eltünteti a hegeket. Értem én a problémád, de inkább pozitívan csalódj, mint fordítva. Azt viszont valószínűnek tartom, hogy kell majd a napvédő krém, egyszerűbb kémiai hámlasztók után is kéne ha magasabb a savkoncentráció.

Amúgy tényleg menj és kérdezz meg egy harmadikat is. Azért azt is vedd hozzá, hogy elég sokat elkérnek a kozmetikusok az ilyenekért, sokszor kicsit szépítenek, csak hogy nála csináld végig a kezelést...

2013. febr. 7. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:

bőrgyógyász esetleg? a kozmetikus nem teljesen szakember

én amondó vagyok h 100% nem eltüntethető, de remélem nincs igazam

és a netes képek java ps-es

2013. febr. 8. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Kéthetente menj, ugyanis kb 3-4 hét a bőr regerenálódási ideje. Tehát ha egyszer leszed neked egy réteget, utána 3 hét alatt visszanő az új bőr, és tök értelmetlen lenne megint leszedni, nem csinálna lóf.szt se. Én voltam mikrodermabrázión, rengeteget segített, persze így is van, mikor jobban néz ki a bőröm, van, mikor nem, de sokat segített, viszont teljesen rendbe nem hozta, de nagyon kevés embernek van tökéletes bőre, nekem ez már elég, amit csinált.
2013. febr. 8. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Én olyan szalonba járok ahol 3 különböző kozmetikus kezelt 3 különböző módon.Az utolsónál maradok,mert ő tűnik a legszakértőbbnek. :) A jó kozmetikus a tavasszal,meg nyáron kezelés után csak 50 faktoros krémmel enged ki az arcodon.

Vegyes arcbőröm van.Kb.8 db kisebb besüppedés van az arcomon.Egy hónapon belül azért 3-4 pattanás is kijött,ami néha be is gyulladt.Meg van egy mély ránc a homlokomon.

Már az első kezelés is segített.Utána 1-2 pattanás néha kijött,de el is múlt és nem gyulladt be ami nálam nagy szó volt.Azóta meg jóformán nincs is pattanásom.Az arcbőröm egyenletesebb az biztos.És mintha a hegek sem lennének annyira mélyek.Meg a homlokránc se.

Ha lesz még érdemlegesebb változás akkor írok. :)

22/L

2013. máj. 18. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Mesélj szépség, mi történt Veled az elmúlt másfél évben? :)
2014. szept. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!