A hajam reggelre tiszta lapos, hiába mosom meg este :S Még beszéritani se lehet, tupir se áll meg :S mittehetek?
Mosd meg reggel! :D
Vannak olyan shamponok, amelyek hajdúsító vagy hajtőemelő hatásuk van. Létezik olyan hajlakk, amivel szintén dúsítható a haj (hajmosás után még vizesen kicsit fújd be a hajadat vele)...
Az én hajam hosszúsága a rövid és a félhosszú közé tehető, és hasonlóan a tiédhez, ha este mosom, akkor reggelre az egész rálapul a fejemre.
Viszont reggel soha nincs időm hajat mosni. Ezért én a következőt csinálom, és így tök jól megáll a frizurám.
Este hajat mosok, és vagy megszárítom, vagy megszárad magától, de lényeg, hogy nem teszek rá semmit.
Reggel a száraz hajamon eloszlatok kb. tojás nagyságú piros flakonos taft hajhabot. Ettől kissé nedves lesz a hajam.
Van 2 db körkefém, és azokkal úgy szárítom be, hogy egyikre feltekerek egy tincset, jól megszárítom, de nem veszem ki. A másik körkefére is feltekerek egy hajtincset, és azt is megszárítom. Csak ezután veszem ki az első körkefét, és azzal egy újabb tincset szárítok.
Tehát a lényeg, hogy a körkefén mindig hagyom kihűlni a megszáradt hajat. Így jobban megtartja a kefe által felvett formáját.
Mikor az egész hajamat megszárítottam (ez gyorsan megy, mert a hajhabtól csak egy kicsit lesz nedves), akkor egy mogyorónyi vaxot szétkenek az ujjaimon, és lazán áthúzkodom vele a hajam (úgy mint amikor bele túrok). Ezután már van tartása a hajamnak, ekkor szoktam kicsit megtupírozni és formára fésülni. A végén pedig kevés lakkot fújok rá.
Nekem ez a módszer bevált. Így egész nap normálisan néz ki a fejem. A következő mosásig már csak a reggeli igazítás után egy pici lakkot fújok rá, de van amikor már azt sem kell.
Próbáld ki, hátha neked is beválik.
köszi az utolso válasz nagyon hasznos volt:)
a reggeli hajmosás amugy se menne, igyis fél6 kor kelek :s
nekemis ilyen hajam, de énmár reményvesztett vagyok, nekemcsak az maradt h reggel hajmosás, dúsító samponnal, ami önmagában szartsem ér, majd erre jön a dúsítóspray, majd hajszárító fomrázás körkefével...lakkot nemtehetk rá, mert elnehezíti is lelapítjaí 1 órát belül. így legalább 3-4 órát kibír, dúsnak hatva.
ja és fokozatosra van vágva a hajam..:D
első beíró vagyok
Na, akkor most beírom pontosan, én mit csinálok, mert sajnos nekem is lelapuló, vékonyszálú hajam van...
1.) L'ORÉAL ELSÉVE "Non-Stop dús hatás" (hajtőemelő sampon) fele-fele arányban összekeverem a Head&Shoulders "Extra volume" (vékonyszálú lelapuló hajra) samponnal... Ezzel szoktam hajat mosni.
2.) Hajmosás után, még nedvesen 3Weather TAFT "Ultra Hairspray" (Ultra Strong Hold & Silky Hair Feeling) hajspray-vel... Ez nagyon jó tartást ad napokig a hajnak, de nem nehezíti el, selymes tapintású marad a hajam!
3.) Én csak hagyom megszáradni, de ha hajszárítóval szárítom, még jobb formát tudok adni a hajamnak a fésűvel+szárítóval.
Ezzel a módszerrel nem tapad le a hajam, napokig dús és tartja a formáját! Hozzáteszem, hogy én nem bírom elviselni, ha valamilyen balzsam-réteg vagy hajlakk-réteg van a hajamon és ha merevre van "belőve", szóval ezzel a módszerrel abszolút természetes a hajam, semmiféle "réteg" nincs rajta! :D
TAFT Hajlakk :
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!