Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrprobléma, valaki segítene?

Szőrprobléma, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Nagyon szőrös a hasam (de nem csak az, mindenhol) gondolom ez már nem annyira normális. Menjek orvoshoz vele, hátha valami hormonprobléma, vagy ezen már csak a gyanta/végleges szőrtelenítés segít? (Ha sötétebb lenne a bőröm, annyira nem lenne gond, de utálom a barna bőrt, minél fehérebb, annál jobb)

[link]

2013. jan. 1. 15:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy 16/l
2013. jan. 1. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, elég nagy szívás. :( Talán kevésbé látszik, mint neked, de csak azért, mert világosabb a hajam.

Nemrég voltam endokrinológusnál, megvizsgált (vérvétel, stb.), de nincs hormonproblémám, csak genetika - szóval nekem marad a gyanta. Szerintem mindenképpen menj el, és kiderül.

17/L

2013. jan. 1. 15:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát igen, tényleg elég nagy szívás :( már strandon se voltam miatta 2 éve...

Köszi a segítséget :)

2013. jan. 1. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem is hasonló, bár nekem köldökömnél olyan nagyon :S 14 éves vagyok és tesóm tavaly is kicikizett miatta... úgyhogy idén nyáron cukorgyanta lesz asszem :S

teljesen együttérzek veled én is így vagyok vele, de mindenhol... Örökletes.. még ahátam is tele van vele, persze nem fekete, hanem ilyen piheszőr. Havonta járok kozmetikushoz lábgyantára, karra, hónajra, bajuszra, eszeveszettül gyorsan nő :S remélem egyszer majd kikopik

2013. jan. 1. 15:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Remélem a cukorgyanta befog jönni :)
2013. jan. 1. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szőrös vagyok,nekem még jobban mint a képen.A lábam,karom végig csupa szőr,nálam örökletes,voltam vérvételen semmi problémámám nincs.
2013. jan. 1. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:

jajj... :(

én 22 vagyok nekem nem ennyire durva, de a mostohahúgomon és a barátnőin látom hogy egyre hamarabb érnek viszont sokkal szőrösebbek is mint mi...

a nagyszüleimnek nem is szőrös a lábuk...:S

amúgy sztem ne birizgáld.

esetleg lézer lehet segítene..

vagy ipl mondjuk az nem olyan erős

addig meg max szőkítsd

jobb ha nem nyúlsz hozzá csak bevörösödik a tüsző meg a gond van vele.

szóval:

szőkíttesd ha nincs más

lézer IPL ha van rá pénzetek

ha nem akkor otthoni készülék

ha mást nem akkor doctor skin spray most próbálkozom vele... a szőrbenövés elleni egész jó, a szőrmentességet még nem tudom ennyi idő után megmondani. annyit tudok a combomról könnyebb leszedni a szőrt mint előtte... :(

22/N

2013. jan. 1. 16:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Értem köszi :(

Arra gondoltam esetleg, hogy gyűjtögetem a pénzem és majd, ha 18 leszek veszek ilyet ( [link] ) és hátha :( mégis jobban megéri így, mint kozmetikushoz járkálni.

2013. jan. 1. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
ez mi? O.O
2013. jan. 1. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:

ne vedd meg nem

jo visszajelzesek vannak rola

2013. jan. 1. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!