Szőrprobléma, valaki segítene?
Nagyon szőrös a hasam (de nem csak az, mindenhol) gondolom ez már nem annyira normális. Menjek orvoshoz vele, hátha valami hormonprobléma, vagy ezen már csak a gyanta/végleges szőrtelenítés segít? (Ha sötétebb lenne a bőröm, annyira nem lenne gond, de utálom a barna bőrt, minél fehérebb, annál jobb)
Én is hasonló cipőben járok, elég nagy szívás. :( Talán kevésbé látszik, mint neked, de csak azért, mert világosabb a hajam.
Nemrég voltam endokrinológusnál, megvizsgált (vérvétel, stb.), de nincs hormonproblémám, csak genetika - szóval nekem marad a gyanta. Szerintem mindenképpen menj el, és kiderül.
17/L
Hát igen, tényleg elég nagy szívás :( már strandon se voltam miatta 2 éve...
Köszi a segítséget :)
nekem is hasonló, bár nekem köldökömnél olyan nagyon :S 14 éves vagyok és tesóm tavaly is kicikizett miatta... úgyhogy idén nyáron cukorgyanta lesz asszem :S
teljesen együttérzek veled én is így vagyok vele, de mindenhol... Örökletes.. még ahátam is tele van vele, persze nem fekete, hanem ilyen piheszőr. Havonta járok kozmetikushoz lábgyantára, karra, hónajra, bajuszra, eszeveszettül gyorsan nő :S remélem egyszer majd kikopik
jajj... :(
én 22 vagyok nekem nem ennyire durva, de a mostohahúgomon és a barátnőin látom hogy egyre hamarabb érnek viszont sokkal szőrösebbek is mint mi...
a nagyszüleimnek nem is szőrös a lábuk...:S
amúgy sztem ne birizgáld.
esetleg lézer lehet segítene..
vagy ipl mondjuk az nem olyan erős
addig meg max szőkítsd
jobb ha nem nyúlsz hozzá csak bevörösödik a tüsző meg a gond van vele.
szóval:
szőkíttesd ha nincs más
lézer IPL ha van rá pénzetek
ha nem akkor otthoni készülék
ha mást nem akkor doctor skin spray most próbálkozom vele... a szőrbenövés elleni egész jó, a szőrmentességet még nem tudom ennyi idő után megmondani. annyit tudok a combomról könnyebb leszedni a szőrt mint előtte... :(
22/N
Értem köszi :(
Arra gondoltam esetleg, hogy gyűjtögetem a pénzem és majd, ha 18 leszek veszek ilyet ( [link] ) és hátha :( mégis jobban megéri így, mint kozmetikushoz járkálni.
ne vedd meg nem
jo visszajelzesek vannak rola
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!