Mik ezek a kis fehér izék a szemem körül?
Figyelt kérdés
Olyan mini fehér pici és kemény pattanás féle... nem tudom hogy lehet tőle megszabadulni, kinyomni nem lehet. Mi ez egyáltalán? Nincs sok csak 2-3, de már rég óta ott van és zavar.2009. júl. 17. 14:05
1/6 anonim válasza:
Grizeknek nevezik azokat mi felénk! :) Sogornömnek van, azt nem tudom el lehet e tüntetni!
2/6 anonim válasza:
nekem is van de soha nem volt ilyen szerintem a melegtöl jött ki:(
3/6 anonim válasza:
A legjobb megoldás, ha kozmetikushoz mész. Ezek grízek lehetnek. Kivezetőnyílásuk nincs, általában tűvel bökik meg és így lehet kinyomni. De nagyon alapos munkát kell végezni megfelelő fertőtlenítés mellett, mert könnyen begyulladhatnak. otthoni kezeléslt nem ajánlom. Szakemberek azt mondják, hogy a gríz elszaporodása emésztési, anyagcsere gondokra utalhat.
4/6 anonim válasza:
1 vagyok, egy forumbol ezt "loptam" ahol, gyogynövény szakértö ad tanàcsokat, azt nem tudom hogy hasznàl e: Diólevél főzetével mossa a karját és szedjen Tiszta Bőr tablettát napi 2 szemet.
5/6 anonim válasza:
Ilyenem van nekem is, soha nem tudtam minek nevezik és tulajdonképpen mi is az..
6/6 anonim válasza:
régebbi árpa vagy iylesmitől jöhetett ki .
egyszer csak meg nő lehet pár hónap után is vagy még több és majd akkor próbálkozz vele,hogy kinyomod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!