Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehetséges hajhullás 13...

Mitől lehetséges hajhullás 13 évesen?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja hullik a hajam, nem festetem, nem hajvasalom és semmi egyéb csak sörélesztő tablettát szedek, de az csak B vitamint tartalmaz. Mitől lehet? 13/l

2012. júl. 12. 10:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
milyen gyakran mosod, milyen samponnal?
2012. júl. 12. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
nem akarok hülyeséget mondani, de talán vashiányod van. kezdj el szedni pezsgőtabit, ha nem javul, akkor vérvétel.
2012. júl. 12. 10:50
 3/20 A kérdező kommentje:
hetente 2szer mosom schauma Krém&Olaj shamponnal
2012. júl. 12. 10:53
 4/20 anonim válasza:
57%
szerintem ez teljesen normális.....minden embernek hullik minimálisan a haja. Van egy ismerősöm, ő is 13 éves és neki is nagyon sok hajszála kihullik, ez attól is lehet, hogy sokat fésülöd. Ne aggódj ez teljesen normális. Lehet hogy neked gyengébb a hajad mint másoknak
2012. júl. 12. 10:53
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
valami gyulladásos góc? pl rossz fog? vagy vitamin hiány?
2012. júl. 12. 10:57
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

Hát igen, attól függ, mennyire hullik. Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben hirtelen erősebben hullik, akkor menj el a körzeti dokihoz, és kivizsgáltat, ha ő is veszélyesnek ítéli. Majrézni nem kell, lehet hiánybetegség tünete, vagy sokminden más.

A mandulád hányszor gyulladt be mostanáig?

7/20 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el aggódni, mert nekem (nem egoizmusbol mondom) erős hajam van és ezt mindenki mondja h nagyon erősek a hajszálaim és eddig sose hullot most meg egyszerűen mindenhol a hajamat látom a földön, szőnyegbe sőt ahogy most gépelek még a billentyűzeten i van egy szál :( Azért szomorít el nagyon mert én "hajmániás" vagyok és minden álmom hogy szép hosszú hajam legyen ami eddig még jónak is tűnt de most zavaróan hullik, és eleinte még próbáltam azt mondani magamnak, hogy ez normális meg hogy csak a tavaszi hajhullás de mostmár nyár közepe felé járunk és még mindig ugyanannyir hullik a hajam. Ha karikás anagyon a szemem az is a vashiány? Mert akkor lehet hogy az :S
 8/20 A kérdező kommentje:
A manduláim folyamatosan duzzadtak egyszer az orrmanulámat ki is vették de sajnos visszanőtt és a mai napig duzzadt meg a nótorokmandulám is :S Azon kívül elég sokat vagyok a torokmanduláimmal beteg :S
2012. júl. 12. 10:59
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Akkor rossz hírem van: a manduláidtól vegyél könnyes búcsút, mert meg kell szabadulni tőlük.

A lényeg, menj mielőbb dokihoz, mond el a gyulladt manduláidat és hogy hullik a hajad.

(A hajhullástól a szívizomgyulladásig nagyon sok probléma oka lehet.)

2012. júl. 12. 11:07
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
vashiány?
2012. júl. 12. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!