Csajok! Szőrteleníteni szeretnék. Ötleteket szeretnék. Ki segít? ( lent részletesebben ) Lány vagyok.
Most szeretném majd először leszőrteleníteni ott lent ( az intim részemet ) . Hogyan kell??
Most fogom először. Ötleteket kérek!!
Tusfürdő? Zselé? Hab?? MIVEL??
Borotva?? :D ( meg most fogom először, szal. nem olyan kicsi az )
Meg, hogyan kell?? Hogy NE FÁJJON!!!!
Normális válaszokat, köszönöm előre is nektek!!! :D
Hát, ha nem akarod,hogy fájjon ülj be egy kád forró vízbe(ellazít és a szőrt is felpuhítja,ezáltal alaposabb és fájdalommentesebb lesz). Ezután én a borotvazselé+borotva kombinációt javaslom. Én mindkettőben a Gilette nőire voksolok.
Borotválásnál: ha hosszabb a szőr (igaz ez minden testrészre),a szőr növekedésével megeggyező irányba,azaz lefelé érdemes leszedni a nagyját, majd felfelé simára borotválni.
Jah én előtte-utána bőrfertőtlenítővel befújom a borotvát és a borotválandó felületet. Így nem pattog ki a bőröm és a szőr sem nől be.
Ha nagyon hosszú a szőr akkor a borotva sem viszi rendesen, vágd le a hosszát ollóval. Utána fürödj meg, hogy felpuhuljon a bőröd. Bekened borotva habbal vagy tusfürdővel (mindegy), és a szőr növekedésével azonos irányba leborotválod a szőröd. Ha ez megvolt megint beáztatod, megint felkensz egy adag habot vagy tusfürdőt és most a szőr növekedésével ellentétes arányban húzod a borotvát. Fontos, hogy saját borotvád legyen, ne az apukád, anyukád elcsent eszközét használd mert nem higénikus. Ha kész van akkor bekenheted vmi bőrnyugtatóval. Én aloe verás krémmel szoktam.
És igazából ennyi! :)
Sok sikert hozzá!
Nagyon szépen köszönöm!! :D
Akkor beszerzem a szükséges hozzávalókat, és megcsinálom! :)
Majd írok!! :D
Neked pedig 3. válaszoló nem tudok sajnos segíteni! :(
Írd ki talán, kérdésnek!!
Nekem szokott néha pöttyökben vérezni, de csak akkor ha sietek én nincs eléggé felázva a bőröm és megpuhulva a szőr. Esetleg életlen borotva miatt is lehet.
De ha utána hideg vizet engedsz rá akkor pár másodpercen belül el is áll. (tudom, hogy brutális a hideg víz oda, de én is csak olvastam a tippet és bevált) :)
Okés, köszönöm!! :)
Még ötleteket!!!!
Bocsi, énse a kérdésre írok, de most olvasgattam és elég jó tippeket látok, majd énis kipróbálom.és a kérdésem:
-ti az egészet le szoktátok, vagy ott lent szoktatok hagyni egy kis részt? melyik a szebb és higénikusabb? Nem rossz h nincs semmise? (énis borotválom de nekem lent van egy kicsi)
Mit javasoltok? :) (bocsi h ide irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!