Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pár árnyalatot világosítani...

Pár árnyalatot világosítani szeretnék, mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
1 éve fekete a hajam, visszaszeretnék térni a világos barnához az eredeti színemhez! Már lassan fél éve nem volt festve a hajam és most olyan fekete, vörös és barnás színe van! Kiszőkíteni nem szeretném, sem szőkítő olajozni, de lenöveszteni se nagyon! Szerintetek egy szőkítő vagy hamvasító sampon beválna-e? Gondolok itt a schauma silver reflex samponra vagy amit ajánlatok! Tudom csúnya lenne a színe de ha annyit fakulna, akkor befesteném középbarnára! Csak a barna festék nem fogja be a hajam :( segítsetek! Köszi
2012. márc. 5. 10:54
 1/4 anonim válasza:
hát a hamvasító sampon nem világosít, az nem arra való! a kamillás citromos öblítés világosít,és a szódabikarbona is minimálisan segít a hajfesték kopásában, de kapható már olyan barma hajfesték ami világosít és fest is egyszerre akár több árnyalatot bár ezt nem ajánlom mert a lenőtt részeken jobban hatna mint ahol fekete.. én azt ajánlom hogy hagyd teljesen lenőni de ha nagyon zavar hogy kopottas a színe akkor 2-3 havonta fesd be barna szinezővel amíg teljesen le nem nő.
2012. márc. 5. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a palette (teljesen világos árnyalat)segitett, hogy világosabb legyen a hajam. Nem is roncsol!

Es aki irta a szódabikarbónátot, azt hogyan kell használni?

2012. márc. 5. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is azt ajánlom, hogy vegyél Palette világosbarna hajszínezőt és 3 havonta színezd be vele az egészet, előbb utóbb lenő...
2012. márc. 5. 12:35
 4/4 anonim válasza:
egy fél csomag szódabikarbóna (kb) 1 liter vízhez adva, szépen átöblíted a hajad de ne mosd le egy 5 percig majd kb 2 evőkanál ecet 1 liter vízhez adva ezzel kell leöblíteni.. ne aggódj ha megszárad a hajad nem lesz ecet szagú. hajmosás helyett egészségesebb is mint a sampon.
2012. márc. 28. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!