Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tudom feltűzni a frufrumat...

Nem tudom feltűzni a frufrumat, hogy kell?

Figyelt kérdés

oldalfrufrum van ,ugy szeretném feltűzni hogy egy picit púpos legyen...

ugy csinálom hogy megfogom egy kicsit megcsavarom ráhajtom a fejemre és egy kicsit előretolom hogy púpos legyen,,,de amikor hullámcsattal akarom rögzíteni akkor vagy nem tartja meg vagy kiáll a hajamból a csat vége :S valaki irja le hoyg hogy kell vagy esetleg video?

2009. máj. 17. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb ha nagy körkefével,persze alapos kifésülés után beszárítod.Aztán összefogod,megcsavarod,előrenyomod és tűzöd.nekem is kiszokott állni a csatt,de másképp nem lehet,mert különben szétesne egy flakon hajlakk hatására is:DJó nem feltánően áll ki de akkor is:D
2009. máj. 17. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
7%

ehhez videó kell ...? bakker ilyet se hallottam!LOLXD

HA nem ovális,hosszú az arcformád akkor nem érdemes puposítva feltűzni.No de...ha mégis ugy szeretnéd akkor jól csinálod csak ne hullám csattal túűzd fel az csak a profiknak megy xD hanem egy sima,lapos csattal

2009. máj. 17. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
igen ha van olyan video hogy hogyan vágja valaki a haját akkor miért ne lenne olyan hogy hogyan lövi be a frufruját.youtube-on biztos van oylan most kersem,,,ovális az arcom ugyhoy jól áll ,,csak oylan sokszor nem sikerül rendesen megcisnálni ,,ezért gondoltam hoyg van ennek egy trükkje
2009. máj. 17. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=xtWN-ZYAYws

na ez jó!

ilyen videokra gondoltam a végén emgmutaja hogy kell beletűzni a hulláőmcsatot

2009. máj. 17. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
fú ez igen jó videó volt! Én se tudtam, hogy kell ilye csinálni....köffi:P
2009. máj. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!