Mennyibe kerül egy hosszú haj festése?
Én vágással együtt 9 ezret fizettem, nekem is hosszúnak számít, de közelről sem annyira hosszú mint a tied, ami már az extra hosszú kategóriába számít.
Van ahol a felhasznált festéket grammonként számolják.
10 fölött lesz szerintem.
Hát én egy közepes árkategóriájú fodrászhoz járok, kb derékig érő, átlagos mennyiségű hajamra azt mondta, hogy 13-ért festené. XD Szóval inkább kihagyom... azért 4-6 hetente elég sok lenne. O_o Anyámnak rövid haja van, szőkítéssel 4 ezret fizet ha jól emlékszem.
Szerintem alsó hangon 10ezerrel számolj. Viszont két alkalom után olcsóbb lesz, mert a felét vágathatod le a hajadnak, úgy tönkremegy. xD
Vidék vagy Bp nagy különbségek vannak.
Amúgy én szőkítettem már magamnak a hajam több lépésben és sikerült szép színt elérnem, amilyet szerettem volna, csak sajna a bőröm túl fehér volt hozzá, úgyhogy a fodrászom módosított rajta kicsit. /am azért nem nála csináltam, mert ő a bőrszínem miatt nem volt hajlandó megcsinálni h nem állna jól/
Amúgy utána már csak a tőfestéssel kell babrálni, az olcsóbb - de nehezebb is szerintem megcsinálni h egybeolvadjon - nagyon ügyes fodrászom van, de eleinte láttam átmenetet, most már kitapasztalta h mennyi kell az én hajamhoz mert embere válogatja.
Pesten számolj 12-20 és akár felette.
Plusz utána a tőfestést is kérdezd meg mennyiért vállalják.
Vidéken nekem potom pénzért csinálja a srác a hajam, anyum vállig érő haja szőkére+ a barátjának sima férfi vágás+ az én mellig érő hajam festése szőkére 10 körül mozog. De ez keleti országrész picike városkája. Rokonlátogatást kötjük egybe a fodrászattal xD
Egyébként nagyon válogasd meg kihez mész, mert nekem szúrták már el nagyon a hajam Pesten, noname helyen, meg neves szalonban is...
Pesten egy helyet tudok ajánlani: Kairó szépségszalon és ott az ikergyerekes fodrászlányt - amikor az én hajamat hozta rendbe nagyon ügyes volt - meg még akkor várta a piciket :D Ronccsátört szőkéből csinált nagyon csinos sötétbarnát+ ügyesen dolgozott a megmenthető hajamból és nagyon divatos csajos frizurám lett. Ez 7000 forintba került, de csak azért mert dupla festék kellett a fejemre úgy szívta a száraz hajam.
A netes árak egyébként elég megtévesztőek, mert mindenféle anyagköltséget rászámolnak, amit nem is gondolnál... Úgyhogy jobb mailben/telefonon/személyes megkérdezni h mennyi lesz a végösszeg max.
Én magamnak festettem mindig, barnáról szőkére, kijön 2000 ft-ból a hosszú haj. Nem értem minek ehhez fodrászhoz menni aki ugyanúgy rákeni és lemossa mint te tennéd. Csak ötszörös áron. Semmi értelme.
Nálunk rövid hajat festenek 3-4ezerért.
Ha választani lehet én inkább Vác mellett voksolnék:)
A Zrinyi utcában nyílt pár hónapja egy nagyon jó fodrászat! Azt hiszem hajszalon a neve.Én is nemrég találtam rájuk! 39 ft festés grammja( munkadíjjal együtt). És nem utolsó sorban nagyon ügyesek a fodrászok! Pedig tapasztaltam már én is negatív élményeket, de itt tényleg azt csinálják, és úgy ahogy kéred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!