Fiatalon őszülő haj? Felvállalnád?
Figyelt kérdés
Eléggé lenőtt a hajam, és azon gondolkodom, hogy be se festem.
Csak az a kérdés, hogy hogy nézne ki? Az arcom alapján most huszasnak-huszonötösnek néznek. (31 vagyok.) Hogy nézne ki egy fiatal arc, szürke hajjal?
A hajam sötét hamvas szőke, és ahogy őszülök, most konkrétan szürkének látszik.
2011. okt. 21. 18:59
2/3 anonim válasza:
mindenképp befestetném. az ősz haj ritkán szép, és ahhoz nem árt öregnek is lenni, hogy stílusos legyen.
tetszik vagy sem, nőknél a hajfestés az igényesség része lett, nem véletlenül nem látsz őszülő nőket.
de hát te tudod, ha jobban érzed magad úgy, ahogy, akkor tedd, csak szoktasd magad a gondolathoz, hogy mindenki kérdezgetni és macerálni fog, hogy miért nem festeted be? :D
3/3 anonim válasza:
Én nem is értem, hogy egy fiatal, 30-as évei elején járó nő (feltételezem, hogy az vagy) hogy érezhetné jól magát totál ősz hajjal... Főleg egy fiatalos arc+szürke haj, hát nagyon bizarr szerintem. Miért akarsz öregnek tűnni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!