Mennyire károsítja a hajat a dauer?
Be szeretném daueroltatni a hajamat,ami alapból is hullámos,de össze-vissza,nem egyformán és a teteje lelapul.
azt hallottam,hogy ha egyszer bedauerolják,akkor a lenövő haj sem lesz már olyan,mint az előző,igaz ez?
mennyire károsítja a hajat egyébként?
a hajam vége elég száraz szálkás,ez változik majd a dauer után?
olvasgattam itt a dauer témához kapcsolódó kérdéseket,és több helyen is írták a volument,bio dauert és még valamilyen speciális dauert,amivel loknikat lehet csinálni.
ezek között az eljárások között mi a a különbség?
személyes tapasztalat valakinek?
Én daueroltattam a hajam évekkel ezelött de nagyon tönkretette:S a színét és megváltoztatta meg az állagát is:S alig vártam, hogy lenöjön és újra szép hajam legyen! Soha többet dauer!
A lenött haj amúgy egészséges lett és uyganolyan szép, mint volt! Csak sokáig tartott:S
Ja és károsítja nagyon a hajat, ha bedaueroltatod valószínüleg az alja teljesen letörik!
Mindenképp fodrásznál próbálkozz, mert én 1-2 éve itthon csináltam és nagyon tönkretette, no meg nem is lett hullámos...
Nagyon erős ilyen szempontból a hajam, még tini koromban ki akartam próbálni a más színű hajat, és kimoshatós festékkel csináltam és meg sem látszódott rajta semmi...
A dauertől a mai napig nagyon törik a hajam, nem érte meg...
csak akkor károsítja, ha mellette vasalod a hajad, meg hidrogénezed. festés után nem szabad közvetlenül dauerolni, mert leéghet a hajad.
A szárítással is vigyázni kell. Töredezettebb lesz tőle. használj a hajtipusodnak megfelelő sampont és a végét kenegesd balzsammal.
legjobb ha magától szárad meg. ajánlanám a elseve kasmir a nivea tükörfény és a fructis samponokat. A loreal viszont az egyik legfelkapottabb márka amit a fodrászok is szeretnek használni, széles választékú termék, külön festett dauerolt erősen igénybevett hajra is specializálódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!