Lányok, akik otthon gyantáznak?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy akik otthon gyantáznak intim területet, milyen fajta gyantával csinálják,illetve melyik jobb rá? Írnátok márkát, meg hogy hol veszitek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! A legjobb rá a hagyományos gyanta, amit a kozmetikus is használ, ez pedig kozmetikus kellékesnél beszerezhető.
Én azulénes gyantagranulátumot használok, mert az azulén valamiért jobb állítólag érzékeny bőrre, mivel nem vagyok kozmetikus, nem tudom miért, de kb ugyan annyiba kerül, mint a nem azulénes...
Ehhez a fajta gyantához csak egy nyeles melegítő edényre és fa eldobható spatulára van szükség, bár árulnak gyantamelegítő készüléket is, de az többezer forint és a gázon ugyanúgy meg tudod melegíteni, én már évek óta így csinálom. Arra kell csak vigyázni, hogy gázon ugye túlmelegszik, tehát várrni kell, amíg olyan hőmérsékletűre hűl, hogy nehogy megégesd vele magad.
Úgy kell használni, hogy vékonyan, de azért nem túl vékonyan felkened (tehát olyan 1-2 millis vastagságban) utána vársz egy kicsit, míg megdermed , majd az egyik szélén megfogod és lehúzod. Nem kell hozzá lehúzócsík meg ilyenek... Állítólag ez a legkíméletesebb gyantázási módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!