Pattanásra gyógyszer?
csalántea.
mindennap egy megiszol egy poharral,cukormentesen,és kitisztu7l az arcod. össz -vissz kremeket,arctisztitokat ne hasznalj,mert a többsegnek semmi haszna,sőt csak ront a helyzeten.
en nagyon pattis voltam,mielott ezt a modszert hasznalni kezdtem. foleg oldalt az arcomon volt sok. 2hete hasznalom kb,és mar 3.napon nagyon szep volt . sokan mondtak,h milyen szep pattimentes most az arcod:D esetleg majd ugy masfel hetente csinalhatsz egy kis szunetet,mondjuk 2naposat,aztan megint folytatod. en igy tettem:)
17l
első válaszoló!
nekem is odlalt van pattim ,és nem múlik el csak szappant használok az arcomra.
filteres vagy szálas csalántea a jó?
miLYET HASZNÁLSZ??
filteres. en nem teszek bele se cukrot,se mezet,nemtudom miert...elejetol kezdve anelkul iszom.
jaj es meg annyit ,h a nagyon fuszeres etelektől is sokszor zsirosabb a bőr:/ (chips,sültcsirke)
:)
Nekem is rengeteg pattanás jelent meg az arcomon, leginkább oldalt. Mitesszerem is van rengeteg. :/ Mostanában kamilla teát kezdtem el használni. Megmelegítek egy kis vizet, szórok bele kamillát, nem filtereset. Kicsit hagyom hűlni meg ázni a kamillát majd leszűröm, papírzsepit mártok bele és azt teszem az arcomra. Kb. 10-20 percig van rajta, majd leszedem a zsepiket és újra, majd újra meg újra...míg el nem fogy a tea. Elég idegtépő néha, de nekem ez hatott leginkább az összes módszer közül amit, kipróbáltam. Most meginni készülök a kamillateát, igaz nem szeretem, mert szerintem elég pocsék íze van, de ez van.:/ Hétfőn akarok menni a gyógyszertárba és csalánteát kezdenék el inni. Többen mondják, hogy ez elég hatásos. Remélem tudtam segíteni. Már nekem se akar hatni semmi sem. Gyógyszert pedig orvossal kellene felíratnod, de én már jártam orvosnál és drágábba került volna a felíratás, mint maga a gyógyszer. Ha meg nem maszekba megy hozzá az ember, akkor meg nem írná ám fel. Szemétség. -.- Esetleg háziorvosoddal beszéld meg, ő hátha tud valamit javasolni. :)
Minden jót. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!