Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Wellaton vagy Londa vörös?...

Wellaton vagy Londa vörös? Melyik hajfesték szebb színű a kettő közül?

Figyelt kérdés

Vörös hajat szeretnék.2 hajfestéket néztem,és nem tudom hogy melyiket vegyem meg.Ez az egyik: [link]

A második vörös.

És ez a másik hajfesték: [link]

És itt a 4.kép

Nem tudom h melyikkel érnék el élénkebb vöröst,mert ugye mindig más színe van mint a dobozon:S

Aki használta már valamelyiket leírná h milyen színe lett?

Köszi előre is:)

2011. aug. 21. 10:17
 1/6 A kérdező kommentje:
az első link nem a vöröset hozza be,de ott oldalt rá lehet menni a vörösre és ott a 2.vörös :)
2011. aug. 21. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokáig használtam wellaton vöröset, és nagyon szerettem, nem kopott, szép fényes volt a hajam, és pont olyan lett, mint a dobozon.

Nem tudom, melyikre gondolsz, mert nem jó a link, barna hajfestékeket mutat. :)

Én ezt használtam:

[link]

2011. aug. 21. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Londa az nem jó, nagyon hamar fakul, olyan a festék tartóssága, mintha szinezővel kented volna be, 1-2 hajmosás után már elég fakó, tapasztalat, többször beleestem ebbe a hibába, aztán már csak Palettet használok, nekem ez vált be!!!
2011. aug. 21. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használtam!!!

2011. aug. 21. 10:32
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) Igen tudom,pedig a vöröset linkeltem be,de ott a barna hajfestékek felett van olyan h kollekció,és ott ha rámész a vörösre akkor ott a 2.szín:)
2011. aug. 21. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy nézel ki, de ezek a mű színek amiket linkeltél, nagyon kevés nőnek állnak jól, a legtöbbön elég közönséges szerintem, és nem is szép színek.

[link]

[link]

[link]

Meg van még a Lorealnak egy nagyon szép vöröse, amit nem találok. Az ilyesmik sokkal szebbek szerintem, (már akinek jó áll a vörös), nincs bennük az a lilás-pirosas mű szín. De ez csak az én véleményem, nyilván neked kell eldönteni melyiket szeretnéd. :)Amúgy a Palette festékek tényleg nem rosszak, de nekem a Londával sem volt bajom, nem volt fakó tőle a hajam, sőt.. de mindenkinek más válik be.

2011. aug. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!