Ki lehet valahogy "mosni" az önbarnítót a bőrből?
Figyelt kérdés
A lábamat bekentem, de répaszínű lett.2009. ápr. 7. 16:11
1/7 anonim válasza:
Anno lánykoromban én is próbálkoztam kb 1x aztán elég is volt nekem akkor foltos lett a kezem a tenyeremről meg a kézfejemről ne is beszéljünk,én akkor kinomban már ecetes vizzel,citromleves vízzel a tenyeremet pedig flóraszeptes vizzel mostam.
2/7 anonim válasza:
Próbáld ki a testradírt, vagy a luffa szivacsot zuhanyzáskor. A lényeg, hogy dörzsöld a bőr hámrétegét. Egy alkalom után biztos nem lesz eredeti színű a bőröd, de szerintem 2-3 nap alatt úgyis lekopik az önbarnító.
3/7 anonim válasza:
Ülj be a kádba és ülj a (ne hideg, hanem langyos vagy meleg vízben nehogy megfázz) egy órát min. Addog olvasol vagy bármi, ki lehet bírni. Nekem pl. am is 1-2 órába telik a fürdés :DDDD
Ha van szivacsod akkor arra rakj bőven krémes állagú tusolózselét, tusolókrémet és azzal dörzsölgesd át a lábad. Luffaszivacs is jó lehet. Nekem a tescoból van testre való fürdőszivacsom, de a dörzsis része olyan durva, hogy a bőrömet lehozza. Na azt szoktam használni ;D
És testradírral is átkenheted. Majd sima testápoló a nap végére, ha szükséges.
Pár nap alatt tuti lejön, de lehet már aznap is, ha ezeket mind végigcsinálod rendesen.
4/7 anonim válasza:
A citromle halvanyitja.Ha tobbszor bekened vele eltunteti.Tapasztalatbol beszelek.
7/7 A kérdező kommentje:
tegnap délután ültem vagy két órát a kádban, meg szivaccsal dörzsöltem a lábam, ma délelőtt még citromlével is kenegettem, aztán lezuhanyoztam, és most már határozottam enyhült. :D köszönöm mindenkinek a tanácsokat! :)
2009. ápr. 9. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!