Milyen sűrűn mosol hajat? Milyen hajápolási termékeket használsz?
Racoon termékeket használok: sampont, balzsamot és olajat. igaz elég drágák, de a legjobbak szerintem. és pl a sampon és balzsam nekem 3 hónapig elég, pedig 2-3 naponta mosok hajat.
26/N
Az, hogy milyen sűrűn, elég sok mindentől függ.Ha sok dolgom van(zh. előtt állok, vizsgaidőszak van), akkor hetente egyszer, de pl. télen is hetente egyszer mosok, mert akkor nem zsírosodik.
Nyáron ill. ha sokfelé kell mennem, akkor hetente kétszer, hogy friss legyen.
Amiket használok:sampon-balzsam-pakolás(ez mind kiöblítendő) (most épp Pantene termékcsalád, de kb. évente változtatom a márkát)
Gliss Kur spray amit a hajvégekre szoktam fújni mikor törölközőszáraz a hajam és még fésülködés előtt állok.
Hajszárítás-vasalás előtt pedig hővédő spray.
3-4 naponta mosok hajat baba samponnal, néha teszek hajpakolást a hajamra (Kallos, placentás).
19/L
Rapunzel, ez a kókuszolaj honnan van? olyan, mint egy jó hajolaj, és beszívja? finom illatú? hol veszed és kb mennyiért? mennyi ideig elég?
én 2naponta, néha 3, kérastase soleilt használok nyáron, máskor vmi más kérastaset, vizes hajra nem kiöblítendő hajolajat vagy pl nectar thermiquet.
sampon, balzsam, néha placentás kallos v vmilyen házi hajpakolás
mindennap megmosom sokkal hamarabb nő. nem értem hogy bírjátok csak heti egyszer jó büdös lehet a hajatok :S
egyébként én amiket használok:
elséve méhpempős sampon, balzsam ezeket mindennap és heti 2x pakolást is használok. plusz nappali hajápoló + hajfény és hajlakk
Kedvelem azt az olcsó egy kg-os kiszerelésekben kapható hajpakolásokat aminek hirtelen nem tudom a nevüket.8-900FT KÖRÜL VANNAK.Van világoskékbe,narancssárgába,zöldbe és lehet másmilyenbe.A neve:SERICAL MILK PROTEIN HAJPAKOLÓ KRÉM 1000 ML
FORGALMAZZA:KALLOS KFT
SZÁRMAZÁSI HELY:OLASZORSZÁG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!