Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a tojást rákened a hajadra...

Ha a tojást rákened a hajadra tényleg szép, fényes lesz?

Figyelt kérdés
Az eggyik barátnőm, aztmondta, hogy Tojással megmossa a haját és akkor fényes lesz.. Ez igaz? Vagy csak szimplán büdös?
2009. ápr. 6. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem mosni kell vele, hanem pakolásként használni, bár én még nem próbáltam. Itt egy egyszerű leírás: 2 egész tojást verjünk fel, és tegyük a hajunkra. 20 perc elteltével alaposan öblítsük ki a hajszálak közül. De lehet hozzás sört(1tojáshoz 2 deci), vagy mézet(1 tojáshoz 2 evőkanálnyi) keverni.

Amúgy a hennától is szép fényes lesz a haj, bár igaz, vörösre színezi.

Olvastam valahol hogy ha hajmosás után utoljára almaecetes vízzel öblítesz, attól is nagyon szép fényes lesz a hajad, én ezt fogom majd nemsokára kipróbálni.

2009. ápr. 6. 18:37
 2/8 A kérdező kommentje:
én simán az ecetet próbáltam, de semmi változás.. Pedig 3 hétig, avval öblítettem.. =S
2009. ápr. 6. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20 percig hagytam rajta a hajamon, de én azért, hogy ne legyen ennyire száraz a hajam. És nekem utána tényleg kifényesítette. De az is lehet, h először nem látsz semmi változást, és csak idővel lesz olyan.
2009. ápr. 6. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:

- Fél dl rumot és 1 tojás sárgáját (a fehérjét ne!) jól keverd el és hajmosás után ezt a keveréket masszírozd be a hajadba, hagyd rajta kb. 10-15 percig, majd alaposan öblítsd le...

Ez megerősíti a hajat, erős, szép fényes lesz...

- 1 liter meleg vízbe fél dl ecetet (10%-os) keverj el és hajmosás után ez legyen a legutolsó öblítővíz...

Szép fényes lesz a hajad tőle!

- Ha egészségesen táplálkozol, akkor a hajad is erős, egészséges! (Sok gyümölcs és zöldség.) Nem kell más, csak alapos hajmosás 2x egymás után és jó alapos öblítés a titka a szép fényes hajnak.

- Sokan dicsérik a WU2 hajsampont, állítólag ettől is szép fényes lesz a haj... (Gyerekkoromban csak ez a sampon volt, mi mindig ezt használtuk, bár akkor anyukám mindig ecetes vízzel öblítette le a hajam hajmosás után. Hogy most melyiktől volt ragyogó fényes a hajam, ezt nem tudom.) :D

2009. ápr. 6. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Naná, hogy fényes lesz a haj a tojástól és selymes, puha is. Én már 5 hónapja heti 1x tojáspakolást használok, és a hatása nagyon is érezhető. Sőt mondok neked valamit. Hallodtál már az avokádó tojásos kombinációs pakolásról?Az utóbbi időben nem szimpla tojást teszek a hajamra, henem hozzákeverek egy kis avokádót, olivaolajat. Ez még hatásosabb, ráadásul a avokádótól kicsit besűrűsödik a pakolás és nem fog annyira folyni+ az avokádó jahnövekedést serkentő hatása van. Egyépként én már 2 órát is a hajamon hagyom és nagyon szépen felszívja a hajam a tápláló anyagokat.

www.avokado.lap.hu nézd meg érdemes!! :-)

2009. ápr. 6. 19:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Énis Wu2-őt használok és nagyon jó! csak ajánlani tudom :]
2009. ápr. 6. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:

am köszi a válaszokat :p szal csak a fehérjét, nem CSAK a sárgáját, és akk okés :D holnap ki is próbálom :P

^^

2009. ápr. 6. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A tojás FEHÉRJE szárító hatású, ezt akkor tedd a hajpakolásba, ha nagyon zsíros a hajad.

A tojás SÁRGÁJA tápláló hatású, ezt akkor használd, ha fénytelen, vékonyszálú, töredezett, száraz a hajad.

A sör (komló!) is széppé teszi a hajat...

Amúgy az illatszerboltokban millióféle speciális shampon, balzsam kapható, mindenféle problémára, nem lenne egyszerűbb valami ilyesmit beszerezni?

Vannak olyan táplálékkiegészítő tabletták, amikkel kifejezetten a hajat és a körmöket lehet szebbé tenni (vitaminok keveréke).

2009. ápr. 7. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!