13 éves vagyok és sajnos eléggé szőrös a lábam. Mit
csináljak?
Figyelt kérdés
emiatt nem merek rövidnacit húzni. De borotválni nem borotválhatom!?? Anyu jövő héten megy a nővéremmel kozmetikushoz gyantáztatni de nekem nem mondta hogy menjek e szóval tuti nem engedi meg. De mit csináljak nem merek nacit húzni.. mindenki tesin rajtam nevet? nem merek anya elé állni hogy 13 évesen vigyen el, mit csináljak?? kozmetikushoz mert biztosan nem tenné??!
Tavaly le akartam borotválni azt mondta ne mert erősíti meg fiatal vagyok. Jó igaza van de akkor vigyen gyantázni nem érdekel inkább sírok de legyen sima lábam, elegem van :((
2009. ápr. 6. 16:01
2/22 anonim válasza:
ebben a korban szerintem nyugodtan elmehetsz gyantáztatni. Beszélj anyukáddal. Azért már nem vagy annyira kislány.
Viszont azt tudnod kell, ha egyszer elkezded, akkor folyamatosan kell vagy borotválni, vagy epilálni, vagy gayntázni!!!
2009. ápr. 6. 16:14
3/22 A kérdező kommentje:
De nem merem neki mondani, félek. Nagyon zárkózott vagyok. Biztosan leordít és nem engedi megint meg.
2009. ápr. 6. 16:21
4/22 anonim válasza:
Nővérednek hány éves korától engedte meg? Amúgy meg mondd meg neki nyíltan, hogy cikiznek, és egyébként is 13 éves kor körül szokták elkezdeni borotválni a lábukat a lányok, mert akkorra erősödik meg.
2009. ápr. 6. 16:33
5/22 anonim válasza:
Most vagyok 14 éves mikor először borotváltam a lábamta én is 13 voltam.Én sem mertem odaálni anyu elé mert én is azt hittem hogy le fogja ordítani a fejem de nem igy történt a legnagyobb meglepetésemre elvitt kozmetikushoz gyantáztatni.Mikor elmondtam nagyon megkönnyebbültem.Neked is csak ezt tudom ajánlani állj elé és mond meg neki.De légyszi ird meg hogy ,hogy fogadta az anyukád és szoritok neked.
2009. ápr. 6. 16:35
6/22 A kérdező kommentje:
A nővéremet először 16 évesen vitte gyantáztatni.. neki alig volt szőre addig, csak pihe. Nem megy :((
2009. ápr. 6. 16:38
7/22 anonim válasza:
Anyud ennyire sárkány, hogy leharapná a fejed? Biztos nem tudsz vele beszélni?
2009. ápr. 6. 16:39
8/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán merek.
2009. ápr. 6. 16:40
9/22 anonim válasza:
16:35 vagyok
Ne félj menj oda hozzá és mond el neki MOST!
És szurkolok nem lesz semmi gond mutasd meg neki a lábad hogy lássa hogy mennyire szőrös!
2009. ápr. 6. 16:41
10/22 A kérdező kommentje:
Most sajna nincs itthon de mielőtt megy kozmhoz. megmutatom neki,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!