Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok, és még csak a hónaljamat borotválom, bár mást még nem is szeretnék (ezért is nagyon sokáig könyörögtem az Anyukámnak). Szóval, az egyik barátnőm, aki ugyanannyi idős mint én, a múltkor mondta (bár nem tudom, nekem ehhez mi közöm?), hogy neki már mindenét gyantázzák, és ott, az intim részénél fazonra. Én erre azt kérdeztem tőle, minek, mire Ő meghúzta a vállát, majd kicsit később azt mondta, hogy azért, hogy ha a strandon szétteszi a lábát, ne legyen ciki! :D Hát, akkor már elég lenne a bikinivonalat, nem? Bár nekem anyukám még azt sem engedné... :( De tényleg nem értem. Akkor az nagyon ciki, ha nekem még az sincs? Előre is köszönöm a válaszokat, és a normális válaszoknak örülnék :)
2011. júl. 8. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. A Te tested, Te döntöd el hogy mit borotválsz, senkinek semmi köze hozzá!
2011. júl. 8. 16:38
 2/14 anonim ***** válasza:
hát, 13éves korba ha akarod már engedhetné anyukád hogy lekapd magadról a szőrzetet. sokkal higiénikusabb is és nyáron praktikusabb, kényelmesebb is mert nem izzadsz. hát lehet elég lenne egy bikinivonal, bár attól függ milyen a bikini. ha vékony azon a részen lehet nem elég a bikinivonal. arról nem beszélve, hogy ha sűrű a szőrzeted elég érdekesen eláll az a bikini a szőrtől! :D próbáld meg meggyőzni anyukád azokkal az érvekkel is amit itt írtam. egyébként hány éves ő hogy ennyire ellenzi az szőrtelenítést?
2011. júl. 8. 16:41
 3/14 anonim válasza:
am ja szerintem sem ciki de ha anyud adot egy borotvát akkor használhatod nyugodtan .... ha csak nem anyudal fürdesz (Nem muszály tudnia hogy mit borotválsz):DD
2011. júl. 8. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az a ciki,ha valakit 13 évesen mindenhol gyantáznak,de ez magánvélemény(bár ha szétteszi a lábát,arra már nem is mondok semmit).Neked meg kényelmesebb,ha szőrtelen a hónaljad,ez teljesen normális.És bár nem kérdezted,de borotváról célszerűbb lenne gyantára,vagy epilátorra váltani(már ha anyukád engedné),hogy ne kelljen kétnaponta vesződni vele.Alapvetően meg nem értem az ilyen anyákat(én is az vagyok,ezért merem mondani),hiszen ő is nő,pontosan tudja miért van erre szükség.
2011. júl. 8. 16:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 43 éves (van még egy nagy tesóm is).
2011. júl. 8. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:

20 vagyok én már 12 évesen borotváltam a hónaljamat és a lábam

13 voltam mikor a puncit

Őszintén kinek mi köze van hozzá ?:)

2011. júl. 8. 16:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi, az utolsó 2-t még akkor nem is olvastam. Hát, talán azért, mert ő sem nagyon szőrteleníti az intim részét, mert nincs ideje, meg hát, maradi, az tény. De nem hiszem, hogy engedné, hogy átváltsak borotváról, mert ezt is alig engedte meg, és a lábamat meg még meg sem kérdeztem, hogy szabad-e, és nem merem így...Köszi a válaszokat! Amúgy szerintem észrevenné, ha titokban csinálnám.
2011. júl. 8. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem, magánügyed, mit szőrtelenítesz, mennyi idősen, és hogyan.

Az számomra sokkal cikibb, hogy mindezt nyilvánosságra hozod, de te tudod :)

2011. júl. 8. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is gyantáztatom ott lent. Mert akkor folyamatosan arra kéne figyelnem hogy nem lóg e ki a bikiniből valahol..... Engem zavar és kész!

14/L

2011. júl. 8. 16:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:49!

Tudod, félve írtam ki ide ezt a kérdést, de szerintem végül is ez az oldal azért van, hogy olyanokat is megkérdezz, amit élőben, úgy, hogy tudják ki vagy, ismernek, nem mernél. De mindegy...

2011. júl. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!