A fekete haj radírozása/tisztítása után egyből lehet festeni a hajat? Melyik az a színárnyalat, ami biztosan befogja?
Arra gondolsz ami leszedi a festéket?
Az attól függ mennyire sikerült leszedni a feketét.Én drasztikus változást még nem láttam,max sötétbarna,középbarna festék ment rá.Szőkére,középszőkére ne számíts szerintem.
Bár én még csak Oxi reloaddal kezelt hajat láttam,biztos an jobb szer.
Én már próbáltam a vital removert meg valami másik hasonló cuccot, de nem igazánjöttek be. Még sokadik radírozás után is visszapigmentálódott majdnem feketére.
A szőkítést nem ajánlom, nekem már többször is leégett mert a feketét akartam kiszőkíteni.
Köszi a választ mindenkinek!
Én mindenütt azt olvastam, hogy ez nem annyira károsítja, égeti a hajat, mint ha leszívattatnám. Meg elég vastag szálú a hajam, és sok van belőle, azt sem bánnám, ha kicsit megritkulna, maradna úgyis elég.:D Elvileg ezzel a szerrel szőkére is ki lehet hozni a hajat, de a feketéből szőke... így elsőre kissé drasztikus lenne.
15:34
Még semmivel nem próbáltam, holnap tervezem. :)
2 tasak Loreal effasor + 2×75 mili oxi, ebből a legtöményebbet(12%-ost) rendeltem, majd max. nem hagyom rajta túl sokáig. Meg először mindenképp kipróbálom egy-két tincsen, ha nagyon vészes a végeredmény, nem vágok bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!