Henna vagy hajfesték?
Figyelt kérdés
Szeretném befestetni a hajam világosbarnára,de nagyon félek h tönkreteszi a hajfesték a hajamat. Hallottam a hennáról,hogy ez jobb a hajnak, de nem tudom h ez olyan mint a hajfesték h bármilyen szinű van belőle vag csak vörös?Mert én láttam világosbarnát,de az ugye nem lesz vöröses árnyalatú?Előre is köszönöm:)2011. jún. 17. 13:32
1/4 anonim válasza:
Különböző növényekkel (diófalevél,indigó,stb.) lehet a színét módosítani,de az alap az vörös,tehát nem valószínű hogy kifejezetten barna lesz a kikevert árnyalat,hanem vörösesbarna. De nagyon jót tesz,szép és csillogó lesz tőle a hajad:)
2/4 anonim válasza:
Ezt az én kérdésemre küldte egy válaszoló: [link]
Eszerint lehet barnára festeni és tényleg sokkal jobb a hajnak, mint a rendes hajfesték.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2011. jún. 19. 21:51
4/4 anonim válasza:
Szia!
A henna alapból vöröses színskálán mozog.
El kell döntened, az árnyalat, vagy a jótékony hatás fontosabb számodra.
A természetes színeltérítés eszközei (dió, ében, indigó és társai)eléggé kétesélyesek a kívánt árnyalatot illetően.
A színpalettát nyújtó henna-szinezők mind tartalmaznak szintetikus megtámogatást...de lehet a mennyiség még a te hajadnak nem árt.
Azt javaslom, próbálkozz többször ezekkel a natur természetű, illetve a natur hennával.
Szép Napot!
Marton Ákos hennafestő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!